Hvordan vite hvem som ringer deg privat på mobil

Det eneste som er mer irriterende enn å sitte ned til middag - eller din favoritt TV-program - og høre telefonen ringe er å plukke den opp og se antallet kommet opp som "privat". Hvis du hadde nummeret, kan du utføre en omvendt spor på Internett for å få innringerens detaljer, men uten nummeret du står fast. Alternativene er å forfølge saken gjennom telefonselskapet eller politiet - eller for å registrere deg for Trap Call, en online abonnementstjeneste som vil avsløre den som ringer nummeret automatisk.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med din mobiltelefon leverandøren hvis samtalen var en plage, men ikke truende. Fortell dem dato og klokkeslett for samtalen, og de bør være i stand til å finne ut hvem som gjorde det. Du kan bli bedt om å sende inn en offisiell rapport først.

2 Informere politiet om du har fått trakasserende samtaler. De kan være i stand til å spore opp den som ringer. Telefon trakassering blir tatt svært alvorlig.

3 Spør leverandøren om de har en samtale spor service. Dette tilbys av noen, og den fanger samtalen, når du skriver inn en kode. Dette kan så brukes av politiet i å finne den som ringer.

4 Registrer deg for TrapCall. Besøk nettsiden (se Ressurser) og klikk "prøv gratis." Velg planen du tror du ønsker etter den gratis prøveperioden. Du kan alltid endre dette på et senere tidspunkt. Skriv inn dine leverandøren detaljer og mobilnummer for å laste ned programmet til telefonen. Programmet vil starte automatisk og avsløre private samtaler om mulig.

Hint

  • Vurder å be leverandøren din for å blokkere alle private innringere. Selv om dette ikke vil fortelle deg hvem som ringer, vil det stoppe samtalene.