Hvordan vise filmer på en iPhone App

Hvordan vise filmer på en iPhone App


Apples app-basert smarttelefon, iPhone, kan gjøre mye mer enn å ringe og motta telefonsamtaler. Enheten kan også fungere som en video iPod, slik at du kan se filmer eller TV-programmer uansett hvor du er. Du kan se video ved hjelp av enten iPod-programmet eller YouTube-appen; de tidligere viser videoer du har lagret på din iPhone, kan sistnevnte deg streame videoer fra Internett. Kontrollene på begge apps er svært like.

Bruksanvisning

iPod App

1 Trykk på iPod app-ikonet på iPhone hjem-skjermen.

2 Trykk på "Mer" i den nederste raden med knapper. Rull ned til bunnen av listen som vises, og trykker "Video". Videoene som er lagret på din iPhone vises. Hvis du ikke har noen videoer, vises det en kobling som du kan klikke på for å laste ned videoer fra iTunes.

3 Trykk på videoen du vil se. Det begynner å spille.

4 Bruk kontrollpanelet som ser ut til å spille, pause, spole fremover og bakover.

YouTube-appen

5 Trykk på YouTube app ikonet (det ser ut som en TV) på iPhone hjem-skjermen.

6 Trykk på knappen "Søk" i den nederste raden for å finne en video som du ønsker å se. Trykk "Utvalgte" eller "Mest sett" for å bla gjennom de mest populære videoene på YouTube.

7 Trykk på filmen du ønsker å se. Bruk kontrollpanelet som ser ut til å spille, pause, spole fremover og bakover. Du kan også sende videoen til en venn eller bokmerke videoen fra dette kontrollpanelet.

8 Trykk på «Ferdig» for å gå tilbake til forrige side.

9 Trykk på "Favoritter" for å vise dine favorittfilmer. Trykk på "Mer" for å bla gjennom de siste og topp-karakter videoer, vise historie eller dine egne videoer og sjekke abonnementer og spillelister. Du kan også logge deg på hvis du har en YouTube-konto, og du kan endre rekkefølgen på de viste knappene.

Hint

  • Du kan laste ned flere film apps fra iTunes App Store.