Hvordan virker Window Tinting fungerer?

Hvordan virker Window Tinting fungerer?

Hvordan Tinted Windows er laget og installert

Vindu missfarging er en felles tjeneste levert av profesjonelle auto glass og auto kroppen butikker. Å farge auto vinduer, disse butikkene først kjøpe vindusfargeskiftende forsyninger fra spesialiserte produsenter. Disse forsyninger bestå av vinduet tint film, kraftige klebemidler og presisjonsskjæring og glatter verktøy. Vinduet fargetone filmen er laget av meget tynne lag av polyester som er blitt behandlet med fargestoffer, metaller og plastmaterialer for å skape et mørkfarget eller skygge. Den lim er laget spesielt for dette formålet, og brukes til å lime film på innsiden av glasset. Presisjonen verktøyene brukes til å trimme filmen til størrelse og for å jevne ut eventuelle bobler eller rynker før avbinding.

Når en kunde velger henne ønsket skygge, de auto glass fagfolk ren og tørk innsiden av frontruten og vinduer. Lim påføres på innsiden av hvert vindu og frontruten, og en overdimensjonert i fargetone film er nøye festet til den. Nal-lignende verktøy brukes for å glatte ut bobler, rynker og ujevnheter, og deretter barberblad kniver brukes til å klippe av det overskytende.

Hva Tinted Windows Do for biler

Det finnes en rekke grunner en driver kanskje vil sotede vinduer for bilen hans. Mange vindus nyanser tilby beskyttelse mot kraftige UV-stråler fra solen. Disse strålene visne dashbord og interiør over tid, så missfarging er et effektivt forsvar mot aldring og misfarging.

Fordi sotede vinduer gir skygge, gjør de det indre i sotede biler mye kulere enn de ikke-farget biler på varme dager. Denne skyggen gjør det også vanskelig for de utenfor bilen for å se innsiden, slik at sjåfører kan mer trygt legge igjen verdisaker inne i bilene sine uten å tenke på innbrudd.

Hva Tinted Windows Do for drivere

Fordelene ved å tone til sjåfører og passasjerer er enda mer betydelig. Det samme UV-beskyttelse som kan spare en førerens dashbord kan også bidra til å bekjempe kreftfremkallende egenskaper av ultrafiolett lys, akkurat som solkrem kan. Vindu missfarging kan være mer av en livredder enn en luksus å sjåfører som har blitt diagnostisert med hudkreft eller som bor i områder som får store mengder uhindret sollys.

Riktig missfarging kan bidra til å forbedre dagtid kjøring synlighet ved å dramatisk redusere gjenskinn og lysstyrke. Overdreven missfarging, men kan redusere synligheten av natta kjøring til et farlig nivå. Staten lover forbyr missfarging på et nivå som kan anses som usikre.

Polyesterfilmen anvendt i vinduet missfarging kan ofte holde sammen et vindu eller frontruten som er blitt brutt. Dette er sjelden fremmet som en sikkerhetsforanstalt av vinduet missfarging, så det er ikke en av de ønskede effekter, men det kan bidra til å redusere potensialet for skader i bilulykker.

Vindu missfarging kan også gi retningslinjer for folk som ikke ønsker å bli gjenkjent, inkludert kjendiser.