Hvordan virker Telefon Wiring fungerer?

Telefon Kabling er overalt

For telefonkablene skal fungere riktig, må det være i stand til å fullføre en krets mellom telefonrør og koblingsutstyr i telefon selskapets sentrale kontor. For å oppnå dette usedvanlig stor krets, starter telefon ledninger med et sett av to ledninger - kjent som en kabel par - i hjemmet eller på kontoret; dette ledninger går fra telefonkontakten som er koblet en telefon i hjemmet eller på kontoret til en boks montert på utsiden. Denne boksen, kjent som et nettverksgrensesnitt enhet (NID for kort), er grensesnittet mellom hjemmet eller kontoret ledninger og telefonselskapet nettverket. Fra NID, de to ledningene fortsette på - enten via en antennekabel eller underjordiske rør - til nærmeste telefonselskapet transformatorstasjon. De to tråder blir overført til en stor samling av kretser, kjent som en koffert, for transport resten av veien til det sentrale kontoret.

Brytere er i Central Office

I den andre enden av stammen, kommer kabelparet fra stammen og fysisk kobles til et stort, sentralt kontor ledningene struktur kjent som en "ramme". Rammen holder titusenvis av kabel par organiserte og ruter dem til en enkelt linje kort i telefonselskapet bytter utstyr. Avhengig av hvilken type bryteren brukes - populære modellene inkluderer Nortel DMS 100 og Lucent 5ESS - linjen kortet, kan bli konfigurert noe annerledes, men enkelte linjekort er programmert til å yte de tjenester som en telefon kunde abonnerer (i tillegg til grunnleggende summetone service, kan disse tjenestene inkluderer funksjoner som samtale venter og nummervisning eller avanserte funksjoner som anropsbegrensninger eller hot line tjeneste).

Telefon Kabling Bærer Elektriske signaler

I hovedsak kabelen par som serverer en telefon abonnent tjener til å lage en veldig stor lukket krets mellom bordtelefon og koblingsutstyr i det sentrale kontoret; denne kretsen er nødvendig fordi telefonene arbeide av elektriske impulser. Når en telefon brukeren løfter av røret, linjen kortet på bryteren gjenkjenner en liten endring i den elektriske kontinuitet på linjen og spiller en summetone lyden mens du venter for brukeren å ringe et nummer. Under oppringing, telefon selv genererer lyder - kjent for teknofile som dual-tone multi eller DTMF lyder - for å indikere det oppringte nummeret til bryteren; disse lydene blir konvertert til elektriske impulser og sendt over kretsen til bryteren. På samme måte, når en bruker snakker i telefonen, konverterer en mikrofon stemmen hennes til elektriske signaler og sender dem over kretsen; de elektriske signaler sendes via telefonnettet og konverteres tilbake til lyden av en høyttaler i den andre partens telefonrør. Gjennom bruk av elektriske signaler og telefonkabler, kan samtaler med tilnærmet ubegrenset varighet og kompleksitet bli opprettet.