Hvordan virker en Overhead arbeid?

Belysning og projektor Sheets

Den viktigste komponenten i en overheadprojektor er basen. Denne basen inneholder en klar glassplate med et interiør lys. En liten vifte på baksiden av enheten fjerner varmen som produseres av lyset, hindrer overhead fra overoppheting.

Når lyset er slått på, er den eneste delen av basen som slipper lys flukt er glasset toppen; Dette fører til en del av lyset for å lyse opp glass samt alt plassert på toppen av den. Klare plast projektor platene er plassert på glasset med det bilde eller tekst som skal vises, la lyset skinne gjennom arket, slik at det kan projiseres.

Justerbar arm og hode

Festet til bunnen av overheadprojektoren er en justerbar arm. Armen er festet til en hovedenhet som inneholder et speil. Hovedenheten er vanligvis firkantet eller trekantet i form; det har en åpen bunn og en frontside som har en glasslinse i den. Speilet i hovedenheten er plassert på en slik måte at den kan reflektere lys som kommer inn gjennom den åpne bunnen ut gjennom linsen.

Når lyset i overheadprojektoren basen blir slått på, fører det til det som er på projektoren arket for å bli reflektert av speilet, slik at det kan fremvises på det som underlag linsen er rettet mot.

Mirror Posisjonering

For å tillate en overheadprojektor for å være fokusert og linsen til å bli påpekt i forskjellige vinkler, både armen som holder opp projektoren hodet og vinkelen på hodet selv kan justeres. Bevege armen opp eller ned vil påvirke både fokus og størrelsen på bildet som er anslått, mens endre vinkelen til projektoren hodet vil tillate det projiserte bildet flyttes etter behov for å bedre passe overflaten som det blir projisert på. Det kan ta et par øyeblikk av justering for å få et projisert bilde i fokus på den perfekte størrelsen. Men vurderer enkelhet av sin konstruksjon, det er faktisk ganske mye tilpasning som kan gjøres for å hvordan det projiserte bildet vises.