Hvordan virker en Audio Cassette arbeid?

Hvordan virker en Audio Cassette arbeid?

tape Typer

Kassetter er alle fundamentalt den samme - de har to spoler av tape med et mønster av magnetisk ladde partikler på det som kan bli manipulert til å reprodusere lyder. De fire hovedtyper av typer som er ganske enkelt kalt type I, II, III, og IV.

Type I bånd er sammensatt av plast tape med et magnetisk jernoksid belegg - disse båndene er ofte brukt for lav rekkevidde opptak. Type II bånd bruke en ferritt eller kobolt belegg og fungerer godt med musikk. Den forlatte Type III formatet bruker en jernoksid magnetisk belegg for opptak. Type IV tilbyr et bredt utvalg og best lydkvalitet med jernbelegg.

spille

Når du setter kassetten inn i en spiller, er de to spoler tape monteres på å valser. Ved å trykke på "Play" på kassettspilleren, aktiverer en motor som snur og beveger båndet med en serie av ruller kalt anker og klemruller.

Som magnetisk belagt plasttapen passerer under senket spiller hodet, er en aktuell opprettet. Spillehodet inneholder en elektrisk spole som reagerer med de organiserte magnetiske partikler av båndet for å skape elektriske vibrasjoner. Mønstrene fra disse pulsene blir omgjort til lyd av spilleren og kringkaste via en utgang for eksempel et sett med høyttalere eller hodetelefoner.

Innspilling

Når setter inn kassetten inn en tape-spiller / opptaker og trykke på opptaksknappen, er et magnetisk hode engasjert. Hodet mottar lydsignaler fra sin kilde - radio eller en annen tape--, og båndet er lagt i kø langs det magnetiske hodet, det ordner de magnetiske partikler på lydbånd å matche frekvensen av kilden.

De magnetiske partikler er fast inventar på tape overflate. Partikler på en ny tape er uorganisert - innspillingen hodet arrangerer dem. Lydkilden dikterer deres plassering. Gjenstander fra den originale lyden produserer varierende mengder av trykk.

Disse pulser av press regulere flyten av strøm til magnet - styrke og svekke den. Svingningene i magnetens styrke føre til at båndet er partiklene til å klynge i grupper som etterligner de pulser. Når spillehodet er i inngrep, klynger av partiklene reagerer med hodet for å skape en elektrisk strøm. Strømmen sendes motsatt vei av opptakshodet.

Pulsene over spillehodet er en nøyaktig kopi av den opprinnelige strømmen som ble ført gjennom innspillingshodet å anordne partiklene. Den nåværende sendes til høyttalerne. Høyttalerne får varierende pules og tolker dem som unike vibrasjoner av den opprinnelige lyden.