Hvordan virker Digital Kabel arbeid?

Hvordan gjorde / gjør analog kabel arbeid?

For år, analog kabel var det eneste alternativet til en over-the-air-signal. TV-nettverk brukes mikrobølgeovn eller satellitt til bjelken sine signaler til regionale kabelselskaper. Disse bærere vil da fordele signalet til huseiere som bruker radiobølger. Disse bølgene blir overført over ledninger fra transportøren til mottakeren som elektriske bølger. Kablene er større versjoner av koaksialkabel brukt i et hjem.

Hvorfor oppgradere fra analog?

Analog kabel har plassbegrensninger. Den typiske analog kabel design kan bare støtte en kanal signal om gangen. Når en person endrer en kanal, en utløser i mottageren sender et signal tilbake til en bryter. Disse bryterne motta alle tilgjengelige kanaler og distribuere det ønskede signal til hjemmet. Overgangen til digitale kabel tillater alle av kanalene som skal aksesseres på en gang.

Hvordan digital kabel fungerer?

Mens TV-signaler er fortsatt sendt til kabelselskaper, er bruk av digitale signaler mest tydelig i levering av kanaler. Kabelsignaler sendes som komprimerte digitale data; en serie av nuller og enere som er dekodet av en omformer som ligger i brukerens hjem. Signalene som sendes over fiberoptisk kabel, som tillater store datamengder som skal overføres raskt. I stedet for kanaler som sendes til en bryter og distribueres til hver enkelt TV, digital kabel linjer bære alle kanalene til hjemmet. Når en kanal er valgt, dekomprimere omformer boks signalet og viser det på TV-skjermen.