Hvordan virker det hybridbil arbeid?

Hvordan virker det hybridbil arbeid?

Oversikt

Hvordan virker det hybridbil arbeid?

Hvordan virker det hybridbil arbeid?

Det grunnleggende

En hybridbil fungerer er funnet ved at den har to samarbeidende drivsystemer. Alle hybrid elektriske biler har en forbrenningsmotor, akkurat som en vanlig bil gjør, men de har også en stor batteripakke og elektrisk motor. Det finnes imidlertid tre versjoner av denne type hybrid teknologi, og i hvert de to kraftkilder samvirker på en annen måte.

regenerativ bremsing

De fleste hybrider har regenerativ bremsing. Dette er en mekanisme som omdanner en del av energien fra bremse og stoppe bilen til elektrisitet, som sendes til batteriet.

parallelle Hybrider

Også kjent som en petroleum drivstoff motor assistanse hybrid, disse bilene baserer seg hovedsakelig på deres forbrenningsmotor, med den elektriske motoren er i stand til bare lave hastigheter. Disse bilene vil bruke den elektriske motoren på tomgang og deretter bruke den til å akselerere opp til ca 20 eller 25 km / h. På dette punktet, vil bensindrevet motor starte automatisk og kombinere med den elektriske motoren for å gi strøm. Bensin motor er også den viktigste kilden til makt for å lade batteriet. Denne typen hybrid bruker derfor sin batteristrøm for tomgang og nabolag kjøring, og bensin motor er bare ansatt for høyere hastighet kjøring. Toyota utviklet denne teknologien, og alle Toyota hybrider bruker den. Den samme teknologien har også blitt lisensiert ut til Nissan og Ford, blant andre.

Elektrisk motor Assistanse

Honda var den første bilen selskapet å utvikle og markedsføre disse typer hybrider. De bruker en lav effekt forbrenningsmotor for å oppnå maksimal drivstoffeffektivitet. For å få ekstra kraft for ting som passerer eller klatring åser, bruker bilen sin elektriske motor for å støtte bensinmotor. Derfor det er avhengig av bensin motor på tomgang og for nabolaget kjøring. Bensin motor er også den viktigste kilden til makt for å lade batteriet.

mild Hybrider

Den "mild hybrid" er egentlig en hybrid i det hele tatt, fordi den ikke bruker de to kilder til makt. I stedet, disse bilene har en super-sized starter. Bilen slår automatisk av motoren på tomgang, kystfart eller bremsing og deretter bruker sin over-sized starter å raskt og stille start motoren når det er nødvendig. Alle Minis selges i Europa bruker denne teknologien, som gjør det Saturn Vue og Aurora Greenlines.

Plug-in hybrider

De to hovedtyper av hybrider er enten stort sett eller halv avhengige av deres bensinmotor. Den plug-in elektrisk hybrid er et forsøk på å minimere bruken av bensinmotor og omgå grensene for en helt elektrisk bil samtidig. Disse bilene stole helt på batteriet for strøm i løpet av de første flere dusin miles kjøring, akkurat som i en helt elektrisk bil. Bensinmotoren er en back-up. Når batteriet er utladet, kan bensin motor ombord da startes og brukes til enten å lade batteriet eller kjøre bilen til en ladestasjonen.