Hvordan virker Auto Refinansiering arbeid?

Hva er en Auto Refinance?

En auto refinansiere skjer når en forbruker bestemmer seg for at de kunne få en bedre rente eller bedre vilkår på sine lån. De vet at de betaler en høy rente, og det betyr at de betaler mer penger hver måned bare for å tilfredsstille banken. Så, ta kontakt med de en annen bank som tilbyr også billån, og be dem om å gi dem et tilbud på et nytt lån for samme bil. Denne nye banken vil tilby forbrukeren et nytt lån pakke, vanligvis en som har en lavere rente, som fordeler forbrukeren. Dersom forbrukeren aksepterer det nye lånet, betaler denne banken av eksisterende lån eller gammel bil lån, og deretter tar besittelse av bilen tittelen som sikkerhet. Forbrukeren gjør deretter månedlige utbetalinger til denne nye banken, akkurat som de gjorde til sin gamle bank.

Hvem bør søke etter en Auto Refinance Loan?

Alle som betaler en høy rente på bilen sin bør vurdere refinansiering. Hvis du betaler mer enn 7 prosent på billån, kan du redusere utbetalingene ned av en betydelig sum penger. I tillegg vil alle som har bedret sin kreditt med minst 50 poeng være lurt å vurdere en auto refinansiere. Rentene på nye og brukte billån bestemmes av kreditten din poengsum, så hvis kreditt score er blitt bedre, er du svært sannsynlig å få en lavere rente.

Hvordan virker en Refinance du spare penger?

Når du refinansiere til en lavere rente, vil den månedlige utbetalingen bli redusert fordi du betaler mindre interesse til banken. Du betaler mer mot balansen av lånet eller rektor, fordi du betaler mindre i renter til banken hver måned. Dette betyr at du vil redusere det totale beløpet du skylder på bilen din, og når det er på tide å handle bil i, slik at du kan motta mer penger mot din neste bil. Hvis du har egenkapital i bilen, noe som betyr at lånesaldo er lavere enn verdien av bilen, vil dette beløpet komme ut av din nye lån, og du kan få mer bil, for mindre penger.

Hvor å refinansiere en brukt bil

Det beste stedet å refinansiere en brukt bil er gjennom en av de store online selskaper som Bankrate.com. De jobber med flere banker for å få deg best mulig rente på billån. Du kan også gå gjennom en av de store bankene å refinansiere en bil. Noen ganger denne tilnærmingen er bedre, ettersom selskaper som Bankrate.com tjene en provisjon på hver refinansiere de sikre. Lånet selskapet må gjøre opp forskjellen, og de gjør dette ved å justere dine vilkår eller øke utbetalingene. Et par store bankene å vurdere er HSBC, Capital One og lokale kreditt fagforeninger. De kan gi deg en litt høyere rente, men deres kundeservice og fordeler (som hopper over en betaling en gang i blant) kan gjøre det verdt den ekstra kostnaden.

Hvordan vite når å refinansiere

Hvis kreditt score har bedret seg, og du har hatt lån for en rimelig tid, bør du refinansiere. Sjekk din kreditt rapporten og sammenligne poengsummen din til den dagen du kjøpte bilen. Hvis den er lavere, går du få en refinansiere sitat - det er gratis og enkelt å gjøre. Også, hvis du har et kortsiktig lån, en refinansiere med et annet selskap vil trolig være et bedre alternativ enn å fornye med din nåværende arbeidsgiver. Leietakers kan også vurdere en refinansiering alternativ hvis de bestemmer de ønsker å beholde bilen sin på slutten av en leieavtale.