Hvordan Videresend Cell Phone talemeldinger

Hvordan Videresend Cell Phone talemeldinger


Aktivering av mobiltelefonen til å sende talemeldinger kan være nyttig når du ikke er i en posisjon til å enten lytte til meldingen, og ønsker ikke å ta sjansen på å miste meldingen på grunn av et uhell slette meldingen eller misplacing telefonen. Telefonsvarer videresending innebærer å sende en talemelding til enten en e-postadresse eller et alternativt telefonnummer. Noen mobiltelefon leverandører, slik som T-Mobile, har telefonsvarertjeneste videresending som en add-on til grunnleggende taleposttjeneste, mens andre, for eksempel Sprint, tilby denne tjenesten som en standard talepost funksjonen.

Bruksanvisning

Videresend Cell Phone Voicemail til en e-postadresse

1 Åpne mobilsvar innboksen på mobiltelefonen din.

2 Velg meldingen du vil videresende, og trykk på "Meny" -knappen eller nøkkel.

3 Trykk på "Forward" knappen eller tast, velg "E-post", velg deretter e-tekstboksen og skriv inn e-postadressen.

4 Skriv inn en melding, for eksempel "Mobilsvar melding fra John" og velg "Send".

5 Åpne telefonsvarer menyen. Lytt til talepost postmeldingen, men ikke henge opp ved gjennomføring av samtalen.

6 Trykk på talltast din leverandør indikerer å videresende en melding. Sjekk bruksanvisningen for å finne nøkkelkoder eller besøke leverandøren nettstedet.

7 Skriv inn 10-sifret telefonnummer du vil videresende samtalen til og legge til en kort introduksjon melding, for eksempel "Dette en mobiltelefon talemelding fra John." Avslutt meldingen ved å trykke på "#" -tasten eller -tasten utpekt av leverandøren.

8 Videretalemelding ved å trykke nummeret du leverandøren indikerer sende en talemelding fremover.

Hint

  • Besøk din mobiltelefon leverandøren nettsted for å legge til telefonsvarer videresending hvis det ikke er inkludert i grunnleggende tjeneste.
  • Legg inn e-postadressen videresending til kontaktlisten for å unngå å måtte skrive det inn hver gang du ønsker å videresende en talemelding.
  • Mobiltelefon leverandører normalt kreve en ekstra avgift hver måned når telefonsvarer videresending er en tilleggsfunksjon.