Hvordan Videre Tekster på en LG Ally

LG Ally smarttelefon med Android-operativsystemet har en videresending alternativ for tekstmeldinger, slik at du kan sende mottatte meldinger til andre. Videresending av tekstmeldinger er gjort gjennom alternativmenyen på meldingstråden. Som med vanlige tekstmeldinger, kan du videresende en tekstmelding til en kontakt som er lagret på din LG Ally eller ved å skrive inn nummeret til en annen mobiltelefon.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meldinger" ikonet på startskjermen LG Ally for å åpne listen over teksten meldingstråder. Den "Meldinger" ikonet er en grønn ord ballong.

2 Trykk på tråden som har meldingen du vil videresende. Samtalen vil vises på skjermen.

3 Plasser fingeren på meldingen du vil videresende og hold den til en meny med alternativer vises.

4 Trykk "Forward" og standard tekstmeldinger vindu vises med meldingen du vil videre i meldingsboksen over tastaturet på skjermen.

5 Trykk på "Send til" boksen over meldingsboksen og begynne å skrive inn navnet på kontakten du ønsker å videresende meldingen til. Når du skriver navnet på kontakten, vil LG Ally filtrere kontaktene dine på skjermen basert på dine innspill.

6 Velg kontaktens navn når det vises på skjermen for å plassere den i "Send til" boksen. Hvis personen du videresender meldingen til er ikke lagret på telefonen, kan du legge inn sin mobiltelefon nummer i stedet for å skrive inn navnet på kontakten.

7 Trykk på "Send" -knappen ved siden av meldingsvinduet for å videresende meldingen.