Hvordan verdsetter en rekonstruert Car

Hvordan verdsetter en rekonstruert Car


Rekonstruerte biler er biler som har gått gjennom omfattende reparasjoner før de blir tilbudt på markedet. Bilmekanikere eller individuelle selgere er i stand til å gjenoppbygge biler og selge dem. De nylig rekonstruert biler kan ha vært i ulykker, fra Fender Benders til totalvrak. Selv om mange mekanikere og individuelle selgere gjør en utmerket jobb å rekonstruere disse kjøretøyene, er det visse ting som du som forbruker bør se etter for å avgjøre verdien.

Bruksanvisning

1 Les rekonstruert tittelen, som er utstedt av staten Department of Motor Vehicles. Tittelen forklarer skade påført bilen og alle reparasjoner som er gjort til bilen. Tittelen vil forklare bilens historie.

2 Har du en inspektør titt over kjøretøyet. Det kan koste tid og penger, men det er verdt å ha en statlig inspektør se på bilen nøye. De fleste stater mandat en viss grad av kontroll før selgeren kan offisielt satt i bilen på markedet. Men hvis du prøvekjøre bilen, kan du ta bilen til en bilmekaniker eller bil inspektør for ekstra innsikt.

3 Kontakt forsikringsselskapet ditt. Forsikringsselskapet kan vurdere markedsprisen på en bil av samme merke og modell, og kan sammenligne pris på den rekonstruerte bilen til mengden av reparerer bil nødvendig. Du kan deretter bestemme om bilen er undervurdert eller overvurdert basert på de gjenoppbyggingskostnadene.

Hint

  • En berging bil teknisk sett er i samme kategori som rekonstruert bil, men staten gir selgeren en restverdi tittel. Dette er fordi bilen er en beslaglagt, uavhentede eller beslaglagt bilen som ble besittelse av et bergings eller useriøs verftet. En restverdi verftet kan ikke rekonstruere eller refurnish kjøretøy hvis den anser bilen egnet som den er.