Hvordan Ventiler en Cargo Trailer

Luftsirkulasjonen blir stillestående i lastevogner fordi de er vanligvis vedlagt. Dette kan føre til mugg og stygg aromaer. En måte å bekjempe dette er ved å tilsette et lufthull til lasten tilhengeren. Åpningene, kan tilsettes til enten bak bakre veggen eller taket. Når ventilen er åpen, strømmer luft inn i tilhengeren slik at stillestående luft å strømme ut av det lukkede rom, og dermed hindre uønsket lukt eller mugg fra vokser inne i traileren.

Bruksanvisning

1 Ta målinger av ventilen og vent braketten. Mark ut et sted langs bakveggen eller på taket. Hvis du bruker veggen, holde ventilen i den øverste 1/3 av tilhengeren veggen. Plasser lufte braketten på målingene og markere braketten skruehullene på veggen eller taket.

2 Skjær luftehullet på målingene og bore braketten skruehullene rundt luftehullet. Begynn sagingen ved å bore et lite hull i lagene av lasten tilhengeren veggen. Bruk boret hull som en inngangsport for sagbladet. Noen vogner består av et metallskall med det indre foret med kryssfiner. Uansett er tilfelle, må du gi tanke til potensielt skjære gjennom to lag. Den første er den indre, kryssfiner vegg. Den andre er den metallag. Hver kuttet vil kreve en annen form for bladet.

3 Sett ventilen i snittet hullet. Pass på å skyve ventilen så det er gjennom både vegger på laste trailer. Gå inn tilhengeren å sjekke ventilen har gått gjennom helt.

4 Skyv braketten over ventilen og mot veggen eller taket. Juster skruehullene til hullene. Skru braketten inn i traileren vegg eller tak.

5 Påfør et lag med silikon caulk rundt anus på innsiden og utsiden av tilhengeren. Lukk ventilen og åpne den for å teste vedlegg.