Hvordan velge en Scooter

Hvordan velge en Scooter


Velge en scooter tar forskning på de ulike funksjonene som er tilgjengelige på ulike modeller. Grunnleggende spørsmål å stille deg selv når shopping er hvordan du planlegger å bruke scooter, om budsjettet tillater for en ny eller brukt modell, den kraften du trenger for den tiltenkte bruk, og om scooter vil være din primære metoden for daglig transport eller en campingbil for helgen Uautorisert lån. Uansett, å få 120 miles eller mer per gallon er et kraftig trekkplaster for å kjøpe noen scooter.

Bruksanvisning

1 Avgjør om du vil bruke scooter for daglig transport eller sporadiske jaunts. Daglig transport krever en pålitelig og drivstoffgjerrig bil, så en ny scooter er sannsynligvis det beste valget. En brukt scooter eller en rimeligere, mindre kraftige modellen er helt tilstrekkelig for helgeturer.

2 Velg en ny eller brukt scooter avhengig av budsjettet og bruksområde. Du kan spare penger på en brukt scooter hvis det er en vintage modell eller italiensk-bygget, for eksempel en Vespa. En brukt Vespa kan være like pålitelig som en fabrikk-fersk scooter laget av en annen produsent. Vespas har også et rykte for å være lettere å reparere, og reservedeler er lett tilgjengelig.

3 Se etter praktiske funksjoner som automatisk girkasse, ett-trykks elektroniske forretter og under-the-setet lagring.

4 Bestem deg for hvor mye hestekrefter du trenger for din scooter. De fleste stater har minimum hastighet lover og motor krav til landeveiskjøring, så scooteren er nødt til å være gategodkjente hvis din daglige pendle innebærer motorvei. Sjekk lovene i staten før du kjøper en scooter for landeveiskjøring. En scooter med en mindre motor, for eksempel en 50cc motor, tilsvarer ca 5 hestekrefter og kan nå hastigheter på opp til 45 miles per time. Scootere er utstyrt med større motorer (150cc eller mer) kan gå opp til 65 miles per time.

Hint

  • Bruk hjelm når du rir en scooter. De fleste stater har nå hjelm lover --- og hjelm kan redde livet ditt.