Hvordan velge en pickup lastebil for pløying snø

Hvordan velge en pickup lastebil for pløying snø


Pløying snø med en pickup lastebil kan være et flott alternativ til enten måke eller snø blåser, sparer uendelige mengder tid og energi. Men det er viktig å velge riktig lastebil for pløying du har tenkt å gjøre. De fleste pickup biler kan håndtere lys plikt pløying, som din oppkjørselen, mens mer ambisiøse brøyte planer krever en større og kraftigere pickup lastebil. Det er mye å vurdere når du velger en pickup lastebil for pløying snø, men velge riktig pickup lastebil for den aktuelle jobben kan spare mye tid og problemer.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor mye pløying du trenger å gjøre hver vinter. Lastebilen som kreves for kommersielle eller heavy duty pløying må være mye større og kraftigere enn lastebilen er nødvendig for personlig eller lys plikt pløying.

2 Velg en lastebil med firehjulstrekk. Det er mulig å pløye med kun forhjulsdrift, men det er også mye vanskeligere. Firehjulstrekk hindrer din lastebil fra fishtailing på snø og is og øke mengden strøm du har til å pløye med.

3 Velg en lastebil med en stivere fjæring. Dette vil sikre at gaffeltrucken kan ta vekten av plogbladet på sin fremre ende.

4 Bestem hva du vil i en lastebil. De fleste lastebiler kan utstyres for lys pløying, så de fleste av hva som går inn å velge en lastebil bestemmes av hva annet du ønsker å gjøre med det. Hvis du planlegger å gjøre mye av hauling med lastebil, velge en større modell enn hvis du bare planlegger å bruke den for casual kjøring.

5 Diskuter ditt valg med forhandleren og be om forslag på pløying utstyr bestemt til bilen du velger.