Hvordan velge en frontprojektor TV

Foran projeksjon TV består av en egen projektor og skjerm, og tilbyr den største seer alternativ - de er ofte brukt for hjemmekino og se på film. TV-programmering kan nås ved å feste en kabel eller satellitt-tjenesten til projektoren. Høyttalere må være installert for å gi lyd evne. Skjermstørrelser for fram projeksjon TV varierer fra 50 til 200 inches. Projektor plassering kan justeres eller zoom-funksjoner brukes til å imøtekomme alle skjermstørrelsen.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Vurdere budsjettet før du starter søket etter den perfekte frontprojektor TV. Som i 2010, skjermer koste et par hundre dollar, mens projektorer varierte fra $ 1000 til $ 4000.

2 Tenk projeksjon teknologi. Foran projeksjon TV projisere et bilde på et speil som deretter reflekteres på visningsskjermen. Flytende-krystall-skjerm (LCD) er teknologien mest brukte. Digital Light Processing (DLP) er en nyere projeksjon metode og LCoS representerer den nyeste teknologien, ved hjelp av mikroskopiske LCD-elementer.

3 Innhenting den beste bildekvaliteten er trolig den viktigste mål. Enkelte funksjoner kan påvirke bildekvaliteten. "Keystone korreksjon" brukes for å få et bilde til å holde sin form når en projektor er vippet til å justere bildet på skjermen. En "linseskift mekanisme", kan bildet flyttes vertikalt eller horisontalt uten at projektoren og eliminerer behovet for trapeskorreksjon. En "manuell eller dynamisk iris" -funksjonen styrer lysstyrken i bildet ved å justere mengden av lys som sendes til objektivet for mørkere og lysere scener.

4 Hvis du vil nyte din nye TV det skal være enkelt å bruke. Test fjernkontroll og på skjermen menyfunksjoner for å være sikker på at du vil være i stand til å navigere dem når TV-en er installert.

Hint

  • Ikke alle TV-programmering er like. Shoppe rundt for å se hvilke selskaper gir optimal kvalitet. Vurdere å bytte eller oppgradere for å garantere det største utvalget og klareste bildet.