Hvordan velge en flatskjerm-TV Size

Hvordan velge en flatskjerm-TV Size


Flatskjerm-TV er et stadig mer populært alternativ for hjemmeunderholdning på grunn av deres bildekvalitet og slank design. De kommer i en rekke forskjellige skjermstørrelser, som noen ganger kan gjøre å velge riktig størrelse virke vanskelig. Etter et par skritt under utvelgelsesprosessen vil gjøre å velge riktig skjermstørrelse enklere.

Bruksanvisning

1 Beregn budsjettet. Flatskjerm-TV er stor forskjell i pris, så det er en god idé å ha en generell prisklasse i tankene før shopping.

2 Sett din sofa, recliner eller andre sitteplasser på et sted som gir mest komfort.

3 Bruk et målebånd for å finne hvor langt unna din sitteplasser er fra hvor TV vil bli plassert. Dette vil ha størst innvirkning på størrelsen på flatskjerm du velger.

4 Mål dimensjonene på området der du har tenkt på å sette din flatskjerm for å sikre at det vil være stor nok til å romme TV.

5 Se etter en TV med en skjermstørrelse på 41 inches eller mindre hvis avstanden fra møbler til TV-en er mindre enn 10 fot. Velg en skjerm som måler 42 til 49 inches hvis avstanden er 10 til 14 fot. Femti til 59 inches er hensiktsmessig hvis avstanden er 12 til 16 fot. Dersom avstanden er større enn 16 fot, velger du en skjerm som er 60 inches eller større.

Hint

  • Ta hensyn til eventuell gjenskinn fra vinduer når du velger oppsettet.