Hvordan velge en Digital til Analog Converter

Hvordan velge en Digital til Analog Converter


Hvis du ønsker å bruke en analog TV for å se en standard over-the-air digital kringkasting, trenger du en digital-til-analog konverter. Mange elektronikk merker produserer digital-til-analog konverter bokser, eller DA bokser. Med litt forberedelse, kan hvem som helst velge en DA boks for hans hjem. Bruk følgende forslag for å sjekke ut din nåværende oppsett og navigere i havet av muligheter.

Bruksanvisning

Kontroll Out Your System

1 Ta en titt på baksiden av analoge TV og noterer hvilke typer inn- og utganger, og mengden av hver type. Hvis du ikke kan identifisere hvilke typer knekt ved navn, tegne et diagram på et stykke papir, eller ta et bilde av I / O-panelet med et digitalt kamera for referanse.

2 Koble kablene fra I / U-panelet én etter én, og undersøke kabelendene. Igjen, tegne eller fotografere kabelendene for referanse. Sørg for å koble til kablene som du går for å unngå å forstyrre din nåværende utstyr konfigurasjon.

3 Samle tegninger kabelendene og I / O-panelet, eller hvis du har brukt et kamera, koble den til datamaskinen og importere fotografier. Hvis du planlegger å kjøpe i person i en butikk, skrive ut fotografiene.

Velge en boks

4 Lag en programvare- eller papirbasert regneark til å sammenligne DA bokser. Lag kolonner for produktnavn, pris, I / O-kontakter og garanti.

5 Gå til din elektronikk forhandler av valget, eller se over anmeldelse guide fra Consumer Reports, magasinet som utgis av non-profit Consumer Alliance. Skann alternativene og lese omtaler og spesifikasjoner. Begrens alternativene i henhold til budsjettet, og legge inn informasjon om modeller som peak din interesse i regnearket.

6 Sammenlign I / O-kontaktene for enhetene på regnearket tegninger eller bilder av din nåværende set-up. Hvis en bestemt enhet ikke har nok knekt, krysse den av listen. Hvis en bestemt enhet ikke har riktig type knekt, avgjøre om de andre funksjonene i enheten garanterer å kjøpe en omformer kabel. Hvis du undersøker på nettet, ringe en lokal forhandler og spør om de bærer en kabel som kobler de to ulike knekt i spørsmålet.

7 Velg enhet som tilbyr den beste kombinasjonen av pris og funksjoner for dine behov.

Hint

  • Vurder å besøke en butikk for å spørre en selger om hjelp. Selv om du ikke ender opp med å kjøpe din DA-boksen i en butikk, kan du samle produktinformasjon og få verdifulle råd som vil hjelpe deg å velge DA boksen du eventuelt kjøper.
  • Spør selgeren om manualene for DA omformere på skjermen. Boksen vil inneholde en manuell og fjernkontroll. En velskrevet manuell gir innsikt i enkel betjening av en bestemt enhet. En dårlig skrevet håndboken kan heve røde flagg for den teknisk-utfordret.