Hvordan velge en Canon SLR Lens

Hvordan velge en Canon SLR Lens


Canon regnes som en av de høyeste kvalitet selskaper i kameraet bransjen. Hvis du kjøper en single-lens reflex (SLR), kan du utveksle linsene for å få de beste bildene mulig. Det beste objektiv til Canon SLR avhenger av hva slags bilder du skal ta, hva lysforholdene vil være og hva kvalitetsnivå du trenger fra bildene dine. Følgende trinn gi noen tips som hjelper deg velge et objektiv til Canon.

Bruksanvisning

1 Sjekk Canon brukerhåndboken for å finne ut hva objektiv monterer er kompatible med kamerahuset. For eksempel kan EF-objektiver brukes på kameraer som er kompatible med enten EF eller EF-S-objektiver, men EF-S-objektiver kan ikke brukes på kameraer som krever EF-fatningen.

2 Velg et objektiv med en lengre brennvidde hvis du planlegger å zoome inn på langt unna fag, for eksempel sportsarrangementer, eller valgte et objektiv med en kortere brennvidde hvis du forventer å være i stand til å være nær motivene, som å ta bilder rom. En telelinse vil ha en brennvidde på minst 100 mm og kan gå så høyt som 600 mm, mens en vidvinkel linse vil ha brennvidder mellom 20 mm og 50 mm.

3 Betale en premie for objektiver som har en større blenderåpning hvis du forventer å være fotografering under dårlige lysforhold, slik som nattbilder eller ved innendørs fotografering. Jo lavere blendertall, jo mer lys objektivet er i stand til å la inn, så et objektiv med en blenderåpning på 2,8 være bedre for lite lys fotografering enn et objektiv med en blenderåpning på 5,6.

4 Betale en premie for objektiver med bildestabilisering hvis du forventer å være å skyte uten stativ. Canon betegner bildestabilisering evner med en "ER" i linsen tittelen. Bildestabilisering hjelper objektivet minimere virkningen av bevegelsen av hånden på det endelige bildet.

5 Betale en premie for linser som gir overlegen bildekvalitet. Canon betegner sine beste objektiver med en "L" i tittelen. De fleste av disse objektivene vil koste $ 1000 eller mer. Hvis du ikke trenger topp bildekvalitet, kan du likevel få en god linse for bare et par hundre dollar.