Hvordan velge en 40 tommers eller 42-tommers LCD-TV

Hvordan velge en 40 tommers eller 42-tommers LCD-TV


Med fremme i teknologi, har TV blitt lettere, slankere, og energieffektive. LCD-TV bruker flytende krystaller, som finnes mellom to gjennomsiktige glassplater til å projisere bilder ved hjelp av en lyskilde inne i enheten. En 40 eller 42-tommers LCD-TV er ideell for hjemmeunderholdning. På grunn av sin størrelse, kan TV henges på veggen. den har høy bildekvalitet, og de kan brukes som dataskjermer, også. Ifølge PC World, er LCD-TV blir mer rimelig som prisene er redusert hvert år basert på teknologiske fremskritt.

Bruksanvisning

1 Forskning type 40 eller 42 tommers LCD-TV du ønsker å kjøpe, med tanke på funksjoner som oppløsning, skjermformatet for visning wide-screen programkilder, HDMI (High Definition Multimedia Interface) innganger og Internett-tilkobling. Forskning kan gjøres elektronisk ved å besøke elektroniske nettsteder som Bestbuy.com, Radioshack.com, CNET.com, Newegg.com og andre nettsteder som tilbyr LCD-TV vurderinger for å bidra til å informere deg. Les også elektroniske og datablader for å hjelpe i å forske på LCD-TV.

2 Besøk din lokale avdeling og elektronikkbutikker. Bla gjennom TV-delen for å se på TV og teste dem ut. Still spørsmål til butikken representanter om alle de forskjellige typer av LCD TV-merker å utdanne deg som du bestemmer deg.

3 Se TV for bildekvalitet. Oppløsningen, eller skarpheten og klarheten i TV-bildet avhengig av antall piksler på TV-skjermen har; Jo flere piksler, desto bedre bilde. For LCD-TV, 1080p og 720p er de tilgjengelige alternativene. Også teste ut LCD-TV for wide-screen-modus mens du ser på TV i butikken. Hvis mulig, ta med deg egen favoritt DVD for å se hvordan det ser ut på settene du vurderer.

4 Kontroller at LCD TV-apparatet har HDMI og DVI / VGA-innganger. Ifølge CNET, er en HDMI-kabel et sett av flere ledninger pakket inn i en digital kabel, og det gjør at TV-en din for å motta video- og lydsignal ved svært høye hastigheter for å få kontakt med andre elektriske apparater. En DVI eller VGA-inngang lar deg også koble LCD-TV til datamaskinen, og bruke den som en monitor, tidligere med high definition video ..

5 Velg LCD-TV du vil. Sørg for at TV du velger oppfyller alle dine krav. Vurder også produktgarantien når du gjør ditt endelige valg. Spør forhandleren om de også tilby noen ekstra servicegaranti, utover produsentens garanti.

Hint

  • Avgjør om du vil at TV montert. I så fall kjøpe et veggfeste kit med TVen. Vær sikker på at du har de riktige målinger.