Hvordan velge den beste XLR Kabel Splitter

Hvordan velge den beste XLR Kabel Splitter


Hvis du vil ha mer enn en mikrofon koblet til en enkelt mikrofon tilkobling - kanskje for at vill og-gal karaoke partiet du planlegger - du kommer til å trenge for å få deg en "XLR mikrofon Splitter." Disse små lengder av ledningen er laget for å plugge inn en mikrofon mottaker på den ene enden, og deretter koble til to mikrofoner på den andre. Det er noen tips og triks for å bruke når vi leter etter den beste XLR kabel splitter.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor mye du vil bruke på en XLR splitter. Tross alt, "Best" betyr ikke bare "best kvalitet", det betyr også "best pris." En $ 2000 splitteren kan være utmerket kvalitet, men med mindre etternavnet ditt er Van Halen, er det sannsynligvis ikke det beste kjøp for deg.

2 Les anmeldelser fra kunder. Internett er et fantastisk verktøy når du skal kjøpe et bestemt element fordi det tillater deg å lese vurderingene andre kunder som har kjøpt det samme. Mange nettsteder vil inneholde fra kunder, både positive og negative, om elementene du leter etter. Ta en liten stund å lese dem før du gjør din beslutning.

3 Shoppe rundt. Det er teoretisk mulig at du vil finne den beste verdien på en XLR splitter på den første butikken eller online kjøpmann at du sjekker, men oddsen er ikke i din favør. Gå til flere butikker eller nettbutikker og sammenligne priser for merkevaren du ønsker. Sjansene er gode for at du vil finne en bedre verdi jo lenger du holde utkikk.

4 Test splitter når du har kjøpt den. De fleste butikker vil tillate merchandise returnerer opp til en viss tid, så sørg for at du tester ut XLR splitter når du har kjøpt den. Hvis det ikke er opp til dine spesifikasjoner, returnere det og holde utkikk. Før eller senere vil du finne den splitter som fungerer best for deg.