Hvordan velge den beste Cables å få mest mulig ut av TV-

Få best mulig ytelse ut av din TV betyr å velge de riktige kabler og kontakter. Uansett om du har en HDTV knyttet til en dundrende hjemmekinoanlegg eller bare en vanlig TV, plukke de riktige kablene sikrer at du får den beste bilde og lyd fra ditt oppsett. Det er mange kabler å velge mellom, men de følgende trinnene bør gjøre beslutningsprosessen enklere for deg.

Bruksanvisning

1 Koble digital kabel-boksen til HDTV med en HDMI-kabel. Dette er den nyeste kabelen å treffe markedet, og det er rett og slett oppsiktsvekkende - ikke bare gjør det bære full 1080p digital video, men den bærer også opp til 7.1 kanaler med digital surroundlyd.

2 Bruk komponentvideokabler for å koble konsoller dine spill og digital kabel-bokser til vanlige TVer. Disse bryte videosignalet i tre atskilte deler, to for farge og en lysstyrke for.

3 Velg digitale lydkabler for tilkobling av digital kabel-bokser, DVD-spillere og hi-def DVD-spillere til surround-anlegget. Digitale koaksialkabler har bredere båndbredde enn optiske kabler, men begge fungerer godt for å spille Dolby Digital, DTS og andre digitale lydformater.

4 Plukk en DVI-videokabel for å koble datamaskinen til din HDTV. Dette er bedre for å vise høyoppløste bilder enn S-video og kompositt video kabler.

5 Hook konsoller og PC opp dine spill til TVen med en S-video-kabel når du ikke har komponentvideokabler. Disse gir den nest beste nivå av bildeklarhet og kvalitet.