Hvordan Vask Fet Auto Håndklær

Hvordan Vask Fet Auto Håndklær


Hvis du jobber i et bilverksted eller er en bil entusiast, vil du samle en haug av fettete, olje håndklær fra arbeidet med slike kjøretøy. Snarere enn å kjøpe nye håndklær hver ukene eller bruke tørkepapir, verken som er miljøvennlige alternativer, berge dine fettete, fet filler gjennom grundig rengjøring. Dette betyr at du vil bruke mindre penger på nye filler eller nye bunter av papirhåndklær og dermed skape mindre søppel. Mens håndklær kan til slutt nå et punkt der de ikke kan rengjøres, kan du vaske og gjenbruke dem flere ganger.

Bruksanvisning

1 Fjern alle åpenbare skitt og rusk fra håndklær og kast av materialet tilsvarende. Bruk gummihansker ved behov.

2 Sug fillene i varmt vann for å fjerne olje og fett. Ikke forvent all olje og fett som skal fjernes i løpet av denne prosessen. Skift vann to eller tre ganger mens du slikker fillene for å unngå å ha håndklær sitte i oljeholdig vann.

3 Vask håndklær med oppvaskmiddel. Dette kan gjøres for hånd eller i en vaskemaskin. Hvis du bruker en vaskemaskin, bare hvitvaske andre fet, fet element med håndklær for å unngå flekker på gode klær og håndklær. Dette bør fjerne resten av olje og fett venstre på håndklær. Om nødvendig, vaske håndklær to ganger for å returnere dem til så nær som mulig til sin opprinnelige tilstand.

Hint

  • Noen ganger oljete filler og håndklær anses farlig avfall, avhengig av hva de har vært brukt til; for eksempel hvis de har absorbert brennbare eller giftige materialer. Sjekk statens farlig avfall lover for hva som avgjør farlig avfall filler og hvordan de skal kastes forsvarlig.