Hvordan Vask bilen din i vinter

Hvordan Vask bilen din i vinter


Det er fortsatt viktig - om ikke viktigere - å vaske bilen din på en jevnlig basis, selv om vinteren. Salt, kan skitt, snø og annet rusk komme på bilen din, iført bort på bilens emalje og maling. Dette kan lett føre til rust.

Bruksanvisning

1 Trekk bilen opp til automatisk bilvask og foreta betalingen. Du må kanskje betale en ledsager eller en maskin. Begge bør ta kontanter, kredittkort eller debet. I stedet for grunnleggende, velger premie. Få mest vask for dollar.

2 Sett bilen i nøytral og tillate automatisk bilvask å gjøre jobben sin. Følg instruksjonene som bør være under oppsikt.

3 Etter at du er ute av bilvask, tørke bilen. Ta med noen håndklær laget spesielt for biler. Du finner disse på din bil deler butikken.

4 Ta med en de-icer med deg og holde den i lommen eller vesken til enhver tid i løpet av vinteren. Du kan også få dette på din bil deler butikken. Vaske bilen om vinteren kan felle vann inne i dørene, og det kan fryse. Hvis du finner dine dørhåndtak eller låser er frosset, bare spray noen av de-icer på den og den skal smelte bort.

Hint

  • Bruk en automatisk bilvask om vinteren.