Hvordan Vanntett et Nikon

Hvordan Vanntett et Nikon


Nikon er et populært kamera merkevare med en rekke modeller som er beregnet for både over og under vann bruk. Hvis du vil bruke tradisjonelle kameraet under vann eller i en fuktig miljø, kan du vanntett det med en plast casing tilbehør. Disse spesialdesignede tilfeller vil forsegle Nikon slik at du kan fotografere under vann og i våte forhold uten bekymring for skade på kameraet. De som er kjent med vanntetting et kamera vil finne prosessen lett å fullføre på bare fem minutter.

Bruksanvisning

1 Kjøp en vanntett sak fra Nikon som er beregnet for bruk med den bestemte modellen kameraet. Ved hjelp av en sak er tiltenkt en annen Nikon kamera kan føre til vannskader.

2 Forbered kamera til bruk ved å sette inn et oppladet batteri og minnekort.

3 Åpne Nikon kameraveske og passer til kameraet inn i saken lukkeren først.

4 Kontroller at O-ringen er på plass.

5 Lukk iden av vanntett saken over baksiden av kameraet og fest låsen over toppen. Du vet at låsen er skikkelig sikret når du hører en "klikke" lyd.

6 Senk kameraet i tre inches av vann og se etter luftbobler. Hold kameraet under vann i tre til fem sekunder, og deretter fjerne den.

7 Se etter vann inne i saken. Hvis det ikke er noe vann, er du forberedt på å skyte. Hvis vannet har kommet inn i saken, gjenta prosedyren igjen, og pass på at O-ringen er sikker. Test saken igjen før opptak.