Hvordan utføre en Lazy Åtte

En lat åtte er et fly aerobatic manøver som vanligvis utføres i air show eller fly konkurranser. Flyttingen krever en jevn, godt koordinert pilot som kan opprettholde riktig lufthastighet og høyde hele stunt. Informasjonen nedenfor vil hjelpe deg å utføre en lat åtte.

Bruksanvisning

1 Velg et referansepunkt for å hjelpe deg å holde deg på sporet hele flyttingen. For å få en idé om din reiseplan, bildet en nummer åtte liggende på siden opp på himmelen. Referansepunktet er midtpunktet av de åtte hvor de to looper koble til.

2 Nå riktig hastighet for manøveren.

3 Fly rett fremover med flyet i en posisjon nivå til bakken. Dykk litt for å plukke opp hastigheten og begynne lat åtte. Legg merke til høyden der du begynner flyttingen. Deretter begynner en stigende sving til venstre. Flybanen danner en av sløyfene på nummer åtte.

4 Fortsett til banken før du er i en 90-graders sving, og deretter begynne en annen dykk og rulle ut av svingen slik at du er nivået igjen. Som du flate ut og dykke, vil du krysser referansepunkt på midten av åtte.

5 Begynn en stigende sving til høyre når du har nådd høyden der du begynte lat åtte. Dette bør være identisk med den farten du utførte tidligere, bortsett fra at du er å snu til høyre i stedet for venstre. Flybanen danner den andre løkken på åtte.

6 Bank til du er i en 90-graders sving. Som før, begynn dykking og flate ut flyet. Du vil igjen krysse referansepunkt for å fullføre lat åtte.

Hint

  • akrobatiske manøvrer Utfør aldri med mindre du har fått riktig trening.