Hvordan unngå Plagiat på DVD

Hvordan unngå Plagiat på DVD


For ikke lenge siden, plagiert filmer som brukes til å kun være tilgjengelig på videobånd. Mange var bootleg videoopptak tatt fra inne i et teater som viser en film. Andre var analoge kopier av kommersielle tilgjengelige videobånd. Resultatene var som regel en blek, dårlig etterligning av den opprinnelige. I dag har digital teknologi tillatt eksakt eller nesten eksakte kopier av DVD-er og Blu-ray-plater som skal selges av spritsmuglere overalt. Se etter avslørende tegn til å sikre at du ikke kjøper en pirat plate.

Bruksanvisning

1 Hvordan unngå Plagiat på DVD

Hvis en mann iført dekk rundt halsen selger deg en DVD, er det sannsynligvis piratkopiert.

Kjøpe fra en pålitelig kilde. Hvis du kjøper fra en stor online forhandler som Amazon.com eller murstein og mørtel forhandler som Best Buy, det er nesten ingen sjanse DVD er piratkopiert. Hvis du kjøper en DVD brukes fra en uavhengig forhandler, er det større sjanse. Hvis du kjøper en plate fra noen på gata eller i en t-banestasjon, oddsen er ganske høy at platen er inautentisk.

2 Hvordan unngå Plagiat på DVD

Autentisk DVDer er mer sannsynlig å komme i vanskelige sakene.

Kjøp din DVD i hardcover, full størrelse tilfeller. Hollywood-filmer er nesten alltid utsolgt i innbundet plast tilfeller. Hvis du kjøper en plate i en mindre, gjennomsiktig, CD-stil tilfelle, er det nesten helt sikkert ikke autentisk. Hvis det er i en papp sak og er ikke en eldre DVD, er det svært sannsynlig piratkopiert.

3 Hvordan unngå Plagiat på DVD

DVD-omslaget skal se skarpt, med rike, sterke farger.

Kjøpe DVDer med profesjonelt utseende dekker. Slå opp tittelen på DVD på noen store Internett-forhandler og sammenligne bildet med det på omslaget dekselet. Piratkopierte plater vil ofte ha billige skanner eller helt annen art på forsiden av omslaget. Autentisk DVD-covere vil se skarpt og profesjonelt trykt.

4 Hvordan unngå Plagiat på DVD

Hvis platen ser ut som en billig DVD-R, er det sannsynligvis.

Åpne saken og se på platen. Hvis du ser noen etiketter som indikerer en forbruker DVD produsent som Maxwell, Memorex eller Pioneer, det er en sterk sjanse platen er piratkopiert. DVDer laget for forbrukeren brenning er ofte lettere og farget, mens profesjonelt produserte plater vil være litt tyngre og oftest sølv i farge.

5 Hvordan unngå Plagiat på DVD

Den endelige testen er å pop platen i spilleren og se den.

Se på DVD. Menyen skal ha alle funksjoner og statister lovet på boksen. Den undertekster og teksting skal alt arbeid, og filmen i seg selv bør ikke ha noen piratkopiering varsel avbrytelser når filmen starter. Lyd og video bør være klar og profesjonell. Enhver variasjon fra disse kan være en indikasjon på DVD er piratkopiert.

Hint

  • Hvis du har kjøpt pirat plate fra en tradisjonell forhandler, rapportere platen og be om en tilbakebetaling. Hvis du har kjøpt den fra en gateselger, er du sannsynligvis ute av lykken.