Hvordan Unjailbreak en iPod Touch som ikke er kvalifisert for en Requested Build

Unjailbreak en iPod Touch som ikke er kvalifisert for en anmodet bygge å gjenopprette enheten Apple garanti valgbarhet. Uansett de første grunner for jailbreaking en iPod Touch, som lar deg bruke tredjepartsprogrammer på enheten, og manipulere flere elementer av enhetens funksjoner, iPod Touch mister sin Apple garanti beskyttelse. Når du re-låse iPod Touch, noe som innebærer å oppdatere operativsystemet, er garantibeskyttelse gjenopprettet.

Bruksanvisning

1 Koble iPod Touch USB-kabelen inn i sin base; koble deretter den andre enden av kabelen inn i en av datamaskinens USB-porter. Åpne iTunes.

2 Velg "Ja" når iTunes ber deg om å oppdatere iPod Touch iOS operativsystem. Vent på at oppdateringen lastes ned og installere, en prosess som kulminerer med iPod Touch slå av og starte.

3 Klikk på "Eject" knappen i iTunes; deretter koble din iPod Touch fra USB-kabelen. IPod Touch er nå unjailbroken, som sletter alle tredjepartsprogrammer - og "Cydia" tredjepartsapplikasjonsbutikk som installeres når du jailbroke enheten i første omgang - fra enheten, slik at ingen registrering av iPod Trykk noen gang å ha blitt jailbroken.