Hvordan Unblock Innkommende private samtaler

Hvordan Unblock Innkommende private samtaler


Mange velger å ha et privat nummer for personvern. Som et resultat, kan du ønsker å motta samtaler fra private numre for å være sikker på at du ikke går glipp av en samtale. For å sikre at disse samtalene er mottatt, må du oppheve blokker dem.

Bruksanvisning

1 Ring tjenesteleverandøren og fjerne eventuelle funksjoner som lar deg blokkere private telefonsamtaler. For eksempel, gjør Privacy direktør tjenester ikke tillate private innkommende innringere. For å fjerne denne funksjonen, må du kontakte tjenesteleverandøren.

2 Fjern anonym samtale avvisning fra hjemmet ditt telefonen til å tillate private innringere til å ringe deg når som helst. For å fjerne denne tjenesten, trykk "* 87" fra ditt hjem telefonen for å slå av anonyme anrop avvisning.

3 Be om en Unblocking service fra din mobiltelefon tjenesteleverandøren. Selv om dette ikke er en tjeneste som mange tilbydere har, kan det være en nylig lagt tjeneste i en spesiell plan som de tilbyr. Cell Phone funksjoner og tjenester endres regelmessig.

Hint

  • Når du vil oppheve blokker innkommende private samtaler, er andre typer innringere lov også, slik som utilgjengelig, ukjente og ut-av-område samtaler, som noen ganger plagsomme anrop.