Hvordan Tune opp en Jeep Liberty

Hvordan Tune opp en Jeep Liberty


Motoren og chassis av Jeep Liberty er konstruert for å tåle påkjenningene ved daglig kjøring samt kravene til grov off-road bruk. For å opprettholde integriteten til Jeep Liberty mekaniske systemer, er det anbefalt av produsenten at du utfører en "tune up" omtrent hver 60.000 miles. Utføre regelmessig vedlikehold på bilen din vil beskytte mot katastrofale feil.

Bruksanvisning

1 Skift olje og oljefilter på Jeep Liberty som en del av sin melodi. Slam i bunnpannen, på ventil ansikter og rundt stempelringene kan resultere i motor termisk sammenbrudd.

2 Hell av vannet og erstatte overføring væske. Automatgir synchros, som er de girene som er ansvarlige for å konvertere strømmen til drivakselen, kan varme til kritiske nivåer, noe som resulterer i beslaglagte tannhjul og total overføring tap. Bruk enten Dexron eller Mercon væske i Jeep Liberty overføring.

3 Sett den bakre og fremre aksel væske med syntetisk væske.

4 Kontroller luftfilteret for å avgjøre om det må skiftes ut. Et skittent luftfilter vil vises mørk grå eller brun. Endring av luftfilteret er billig forsikring mot å innføre fremmedlegemer i din Jeep Liberty inntak system.

5 Bytt ut de seks tennplugger med nye plugger. Nye, skal skyte tennplugger vil sikre riktig forbrenning i sylindrene samt maksimal drivstoffeffektivitet fra Jeep motor.

6 Endre tennplugg spiral ledninger. Varme fra motorrommet forårsaker skade på spoler over tid, noe som fører til økt motstand i spolen og redusert kraftoverføring. Pass på at du kobler hver tennplugg spole til den tilsvarende sylinder. Feilaktig tilkoblede spoler, vil motoren feiltenning.