Hvordan Trekk til eller fjern en Power Steering Pump

Hvordan Trekk til eller fjern en Power Steering Pump


Av og til kan servostyring pumpe på bilen slites ut fra bruk eller må skiftes ut på grunn av defekte deler. Fjerne pumpen er en jobb som kan gjøres i omtrent en halv time. Servopumpe er utviklet for å bistå i å gjøre rattet lettere å snu ved hjelp av hydraulisk kraft. Hvis pumpen slites ut eller trykkledningen begynner å lekke, vil du legge merke til rattet blir vanskeligere å slå. Du kan spare tid og penger ved å fjerne servostyring pumpe selv.

Bruksanvisning

1 Finn beltestrammeren skivene i front av motoren, like ovenfor veivakselen. Vri skruen i midten av strammer skivene med en pipenøkkel til å løsne strammingen av serpentin beltet.

2 Fjern beltet fra servostyring pumpen skivene, like ovenfor strammer skivene. Finn høytrykkslinjen på toppen av servostyring pumpe og plassere en renne pannen under pumpen på bakken for å fange noen servostyring væske som kan renne når du fjerner slangene.

3 Løsne høytrykkslinjen på toppen av servostyring pumpe med en halvmåne skiftenøkkel og fjerne linjen fra pumpen. Fjern lavtrykkslinjen fra siden av pumpen, ved hjelp av en tang for å ta klemmen av slangen. Beslaget er av plast og kan bryte enkelt.

4 Fjern de tre boltene som fester servostyring pumpen til motoren med en pipenøkkel. Ta servostyring pumpen av kjøretøyets motor og fjerne det fra motorrommet.

Hint

  • For å unngå brannskader, alltid la kjøretøyets motor kjøle seg ned før du forsøker å fjerne servostyring pumpe.