Hvordan tømme baklys

Hvordan tømme baklys


Bilens baklykter kan bli tåkete og uklar på grunn av alder og skader. Fjerne dem lar andre drivere skille mellom vanlige baklys og bremselys. Det er også estetisk tiltalende, og du trenger ikke å bryte banken for å gjøre det. Se etter riper eller tegn på aldring. Hvis baklys ser klart når det er vått, men har et hvitt belegg på dem når det er tørt, kan det hende at plast har oksidert. Snarere enn å erstatte halen lys, eller ta den til en auto detailer, det finnes enkle måter å fjerne dem hjemme.

Bruksanvisning

1 Påfør en nikkel-størrelse porsjon en plast renere / polish som PlastX til en poleringspute. Arbeid polish over hele overflaten av halen lys ved hjelp av litt press. Ideen er å jevne noen riper og fjerne oksidasjon.

2 Når du er fornøyd, buff rest av med en microfiberklut. Tøff tilfeller kan kreve at du gjenta denne prosessen. Du kan fjerne puten og håndkle for alle rester ved hjelp av en over-the-counter sitrus vaskemiddelkonsentrat.

3 Skjær sandpapir og montere den på en pussekloss, eller bare holde den i hånden. Bruk en 1500-grit (veldig fin) sandpapir. Før sliping, beskytte lakken rundt halen lys ved å sette tape på det.

4 Spray en såpe og vann blanding på halen lys du ønsker å fjerne. Begynn våtsliping. Sand den fra side til side (ikke i sirkler) med middels trykk, være forsiktig med å presse for hardt.

5 Påfør et poleringsmiddel med en bomull eller microfiber applikator når du er fornøyd med sand jobben. Bruk bare nok til å skape en svak dis, så buff det klart med en microfiberklut.