Hvordan Tjenesten en Outlander 800

Hvordan Tjenesten en Outlander 800


Maksimal ytelse og drivstofføkonomi er to av de mange fordelene bileiere høste når de skal opprettholde sine kjøretøy. Din Mitsubishi Outlander Produsenten anbefaler at du vedlike bilen hver 7500 miles. Tjenesten utføres på din Outlander vil avhenge av hvordan du kjører bilen din og forholdene du kjører i. På 15.000 miles og under normale kjøreforhold, vil Outlander trenger en olje og oljefilter, en visuell inspeksjon av bremsesystemet og kjøring aksler samt et dekk rotasjon.

Bruksanvisning

1 Varm opp motoren i fem minutter. Slå av motoren, låse tenningen.

2 Løft fronten av Outlander med jack.

3 Finn de fritt markørene på hver side av kjøretøyet og sikre hver side med en jack stand.

4 Under bilen, finn oljepluggen. Plasser bunnpannen direkte under den.

5 Skru ut pluggen ved hjelp av fastnøkkel, bør oljen flyte fritt. Når all oljen har rent sikre bunnpluggen. Ikke stram.

6 Løsne gamle filteret med filternøkkelen mot klokken. Fjern filteret. Bruk et papirhåndkle å rengjøre området rundt pakningen. Monter det nye filteret og skru med klokken.

7 Under panseret, finn oljepåfyllingslokket. Sett trakten i oljepåfyllingslokket og hell oljen. Ikke overfyll. Forsegle den med hetten.

8 Sjekk overføring væskenivå og farge. Væsken bør være en lys rød farge som kirsebær sirup og være luktfri. Hvis væsken ser ut til å være tykk eller har noen lukt kontakte en servicetekniker for å få væsken tømmes og fylles.

9 Kontroller drivaksler å sørge for at den fleksible gummi av CV (konstant hastighet) leddene er i god stand og godt pakket med fett. Hvis du hører klikkelyd når du styrer din Outlander, kan din cv leddene må byttes. Rådfør deg med Mitsubishi spesialist.

10 Sjekk dekkene for threading. Mål hvert dekk press med en lufttrykkmåler. Legg luft om nødvendig. Roter dekkene for å jevne ut iført.

11 Begynn bilen og la den gå i noen minutter. Stopp motoren og se etter lekkasjer.