Hvordan tjene penger ved å utvikle Android Java-programmer

I en verden av konkurransen mellom smarttelefoner som Blackberry, iPhone og Droid, programutviklere har et stort potensial til å bli rik på kortere tid. Android er en programvarestakk utviklet av Google for mobile enheter som inkluderer et operativsystem, mellomvare og nøkkelapplikasjoner. Det er lett å tjene penger ved å utvikle Android JAVA baserte programmer ved å følge teknikker og veiledning fra denne artikkelen.

Bruksanvisning

1 Android SDK OPPSETT

Besøk utviklingsverktøy nettsiden for Android fra linken gitt i referanser i denne artikkelen. Forutsatt at du bruker Windows operativsystem, laste ned Android SDK for Windows. Pakk den nedlastede ZIP-filen til et trygt sted. Legg dette stedet til PATH-variabelen ved å høyreklikke på Min datamaskin, velg egenskaper, velg Miljøvariabler under Avanserte innstillinger. Legge banen beliggenhet til PATH ved å redigere den.
Installer SDK ved å kjøre SDK Setup.exe fra rotkatalogen på SDK verktøy.

2 ECLIPSE PLUG-IN OPPSETT

Android tilbyr en tilpasset plug-in for Eclipse IDE, kalt Android Development Tools (ADT). Dette gir en god fordel hvis du er også å utvikle applikasjoner for Blackberry smarttelefon. På denne måten kan utvikle programmer i parallell for begge plattformene, dvs. Blackberry og Android.
Installer Eclipse IDE 3.4 (Ganymede) fra sitt nettsted. Åpne Eclipse IDE og i programvareoppdateringer, skriv inn URL https://dl-ssl.google.com/android/eclipse/ og installere oppdateringene. Endre dine Eclipse preferanser for å peke på Android SDK-katalogen.

3 Programming Fundamentals

Android-programmer er skrevet i programmeringsspråket Java. Det finnes ulike APIer spesielt skrevet for Android som kan brukes til å forberede søknader som er spesifikke for bestemt enhet som kjører på Android-plattformen. Når et program er vellykket samlet, er en .apk-fil generert. En .apk-fil er en komplett Android applikasjon.

4 TEST SØKNAD

Når Android Plug-in for Eclipse er installert, starter Eclipse verktøyet og begynne å utvikle en test søknad prosjekt.
1) Velg Fil> Nytt prosjekt> Android-prosjektet
2) Skriv inn et navn for prosjektet. Velg en Build Target 1.4, 1.5 eller 1.6 og Enter Programnavn, pakkenavn og Min SDK versjon.
3) Klikk på "Finish".
Kopier kildekoden for en grunnleggende Hello World prosjekt fra linken gitt på ressurser. Bygg prosjektet og Kjør på Emulator.

5 signering APPLIKASJONER

Det er viktig å registrere et program før du publiserer det for sikkerhet og integritetshensyn. Hvis du bruker Eclipse verktøy og hvis ADT har riktig tilgang til Keytool så er det ingen konkrete tiltak nødvendig. Søknaden vil bli signert når den er utarbeidet og feilsøkt. Hvis du vil registrere en søknad om offentlig utgivelse, får en signatur for offentlig utgivelse og kompilere programmet i versjon modus ved å følge prosedyren beskrevet på Android Developers webside.

6 publishing programmer

Det er viktig å teste programmet før du slipper på en faktisk enhet i stedet for bare Emulator. Du må kjøpe enten en Android kjører telefonen som Motorola Droid eller en Android Development telefon. Legg en sluttbruker lisensavtale og publisere på Android Market.

7 Inntekter fra APPLIKASJONER

Den viktigste årsaken til programutvikling er å tjene penger. Du må betale en engangsavgift registreringsavgift på $ 25 for å bli en Android-utvikler og publisere applikasjoner. Når søknaden er publisert på Android Market og mennesker over hele verden begynner å laste ned programmet på din oppgitte prisen, vil du motta 70% av inntektene, mens Google vil beholde 30% av det. For eksempel vil en søknad verdt $ 1 lastet ned av 1000 mennesker tjener du 70% av det som er $ 700. Hvis du utvikler en meget god kvalitet program, kan du tjene en premie på $ 150000 eller 100000 eller 50000 eller 25000 basert på gjennomsnittlige karakterer gitt av brukerne gjennom Android ADC2 utfordring.

Hint

  • Idé generasjon er et viktig skritt for applikasjonsutvikling. Skriv ned alle dine ideer på et trygt sted og utvikle applikasjoner basert på disse ideene.
  • Eclipse er et godt verktøy for Android programutvikling. Du kan bruke andre tredjeparts JAVA utviklingsverktøy for utvikling av applikasjoner.
  • Test alltid koden før publisering ellers vil det ikke bli publisert på Android-markedet.