Hvordan tjene penger Recycling bilbatterier

Hvordan tjene penger Recycling bilbatterier


En bil eller lastebil vil gå gjennom flere batterier i sin levetid. Disse batteriene er fylt med farlige kjemikalier som kan lekke fra en nedbrytende batteri shell. Mange velger å lagre disse døde batterier i sin garasje eller kjeller. Hva disse intetanende bileiere kanskje ikke vet er at de kan være i stand til å tjene noen kroner på disse batteriene. Gamle, døde bilbatterier kan resirkuleres for kontanter eller lagre kreditt.

Bruksanvisning

1 Samle gamle batterier fra venner, familiemedlemmer og kolleger. Informere dem om at du vil bli kvitt noen bilbatterier de kan ha satt i sine garasjer eller kjellere for dem.

2 Plasser hver av de gamle batteriene i en plastbøtte med hansker. Dette vil sikre at ingen batterisyre lekker på deg eller kjøretøyet.

3 Plasser bøtter i bagasjerommet eller baksetet i bilen.

4 Ta batteriene til en metall gjenvinningsanlegg i ditt område. Arbeiderne vil gi deg penger for hvert batteri. Mengden av kontanter vil avhenge av størrelsen på batteriet, og vil variere avhengig av årstiden. Batteriene kan også tas til auto deler butikker eller verksteder. Disse institusjonene kan pusse opp gamle batteriene og selge dem for en pris. De vil enten gi deg kontanter eller lagre kreditt for et gammelt batteri som de vil gjøre nye igjen.