Hvordan tjene penger på Cell Phone Forretnings

Hvis du er ute etter å tjene penger i den cellulære virksomheten, har du mange alternativer .. For eksempel kan du bli en autorisert forhandler for en mobiltelefon leverandøren, eller du kan selge tilbehør og "ulåst enheter." Her er noen muligheter som er enkle å etablere og tilby muligheten for umiddelbare belønninger.

Bruksanvisning

Hvordan tjene penger på Cell Phone Forretnings

1 Bli en autorisert mobiltelefon forhandler. Selskaper som Verizon Wireless, AT & T, US Cellular og Sprint kjøre mange av deres butikker under en kontrakt med utenfor selgere. Ring virksomheten delingen av leverandøren for å finne ut hvordan du kan komme i gang. Hver bærer bør også ha en "Master Agent" som kan bidra til å sette deg opp til å selge telefoner og service.

2 Selg tilbehør. Du kan sette opp en online web-butikk med nesten ingen Internett kunnskap ved å besøke Volusion og bruke programvaren hvis du opprette din butikk på sin server. Du kan også sette opp en liten stand på ditt lokale kjøpesenter og selger deksler, ladere og tilbehør. Det er lurt å finne tilbehør grossister å levere utstyr. To av de største i USA er NuCourse og Tessco.

3 Selg Unlocked GSM-enheter. Den "Ulåst markedet" består av ikke-bære gitt telefoner som fungerer på en rekke nettverk. Selv om disse telefonene er dyrere å kjøpe, de tillater for verdensomspennende dekning. Slike telefoner er solgt av slike grossister som Plemix og Brightpoint.

4 Bli en "agent" promoter. Populære affiliate programmer som Commission Junction og Linkshare støtter mange av de beste leverandørene. Når noen bruker en link fra nettstedet ditt for å gjøre et kjøp på sine områder, får du en prosentandel av salget eller en flat sats. Ditt nettsted bør være orientert på noen måte mot mobilnettet. Du kan starte en gratis blogg på Blogger.com eller lage din egen side med ditt eget domene bruker Wordpress programvare.