Hvordan Tilstand Vindusviskere

Hvordan Tilstand Vindusviskere


Dine vindusviskere er en av de viktigste sikkerhetsfunksjonene på bilen din. Når vindusviskere ikke fungerer som de skal, kan du ikke være i stand til å se farer i veier eller problemer med andre sjåfører. Ifølge CarAccessoriesMagazine.com, er 90 prosent av kjøre beslutninger gjort på visuelle data. Det er en god idé å gjøre en rutinemessig sjekk av vindusviskerne når du gjør andre vedlikeholdskontroller av kjøretøyet som olje, kjølevæske og vindusvisker væske.

Bruksanvisning

Slik Tilstand Vindusviskere

1 Hvordan Tilstand Vindusviskere

Inspiser visuelt vindusviskerne. Kommer helt ned til vindusvisker nivå og se om det er sprekker, groper eller rifter i gummi overflate. Klimaet der du bor kan ha en stor effekt på betingelse av gummibladene. Lange perioder med kulde kan forårsake sprekker i gummi og varme perioder kan føre til oppmykning og fornedrelse, ifølge NewCarBuyingGuide.com.

2 Kjør fingrene langs gummi blad. Du kan føle skader på gummi gjort av kjørebane kjemikalier eller luftforurensning.

3 Tørk bladene forsiktig med en klut fuktet med vindusvisker væske. Dette vil fjerne noe av overflaten skitt og rester.

4 Rengjør mer grundig med såpe og vann. Rengjøring med svaber væske kan ikke være nok til å fjerne grus og bug rusk du har plukket opp mens landeveiskjøring. Bruk en svamp med en skrubbe overflate og en løsning av vann og mild oppvaskmiddel for å skrubbe bort eventuelt tørket materiale fra bladoverflaten.

5 Skyll og forsiktig tørke bladene.

6 Fukt en klut med en hvit eddik og vann og tørk bladene. Deretter bruker du en annen fuktig klut for å skylle dem. Eddik og vann er en mild syre løsning som vil fjerne kjørebane kjemikalier fra bladene.

Hint

  • Bytt ut knivene umiddelbart hvis du finner betydelig skade gummiflater.
  • Frontruten vindusviskerne bør byttes hver 6. måned, men du kan være i stand til å strekke seg tid med god svisker omsorg.
  • Hvis du bor i et klima med strenge vintre, bør du vurdere en spesiell hensikt vindusvisker blad som har en pløying tiltak for å bidra til å holde snøen av frontruten. Disse har også spesielle gummiblandinger som holder seg fleksibelt ved temperaturer under null.
  • Du trenger kanskje ikke å bytte ut hele bladet. Noen vindusviskere tillate deg å fjerne og erstatte bare gummilisten. Dette kan være en mer kostnadseffektiv måte å få mer ut av vindusvisker system, ifølge AutohausAZ.com.