Hvordan Tilpass din egen drømmebilen

Hvordan Tilpass din egen drømmebilen


Tilpasse drømmen din bil er mulig med tilpassede body kits, som er tilgjengelig fra online forhandlere og autoriserte auto deler forhandlere av produsenter. Sett sammen en body kit bit for bit, dersom du ønsker det, for å bygge en drøm bil fra innsiden og ut. Som å sette sammen et antrekk, bestemmer hvordan kroppen av bilen vil se ut og hva fabrikken delene du vil, eller ikke vil, holde.

Bruksanvisning

1 Velg en tilpasset frontfanger fra en privat forhandler eller produsent i stedet for en fabrikk fremre støtfanger. Per mai 2010, polyuretan og glassfiber støtfanger varianter er tilgjengelig. Hvis du endrer fra en fabrikk støtfanger til en tilpasset front støtfanger, må du gi produsenten modellnummeret på bilen din slik dimensjonering informasjon kan matches.

2 Passe bilen din med en tilpasset bakre støtfanger. En privat forhandler eller produsent kan plassere en tilpasset bakre støtfanger på bilen ved hjelp av måling tatt fra fabrikken bakre støtfanger som opprinnelig ble brukt.

3 Tilpass sideskjørt. Polyuretan og glassfiber varianter er tilgjengelig i en rekke utførelser. En privat forhandler eller produsent kan fikse sideskjørt til side fendere og dører av kjøretøyet ved hjelp av en identisk epoxy harpiks som brukes til å fikse spoilere til bilen din.

4 Dress opp kroppen av bilen med egendefinerte farger og dekaler. Legg farge mønstre eller dekaler over panseret på bilen din eller kle opp sidene av bilen med dekaler.

5 Kle opp interiøret med tilpassede seter, tilpassede setetrekk, en tilpasset rattet og tilpassede gulvmatter.

Hint

  • Be om et prisoverslag før har noen bestillingsarbeid ned på bilen din.
  • Innholdet i denne artikkelen er kun en veiledning. Ta kontakt med en auto-forhandler eller bilprodusent for mer informasjon om egnetheten av hver tilpasning tips for din bil.