Hvordan Tilbakestill Stereo i en 2006 Chevrolet Silverado

Radioer har lenge vært en favoritt mål av kjøretøy tyver og på grunn av de høye kostnadene ved fabrikken radioer, de ofte blir offer for en klissete fingre enkelte. For å unngå dette, noen produsenter har lagt en anti-tyveri-funksjonen til stereoanlegg. I år tidligere, disse besto av bare å skrive inn et fire- eller fem-sifret kode, og du var tilbake til å høre låter. I noen nyere modell biler, må du ha tilgang til bilens datasystem og programmere kjøretøy identifikasjonsnummeret til radioen. 2006 Silverado er et kjøretøy som krever denne high-tech programmering for å nullstille stereo, selv om du bare koble fra batterikabelen.

Bruksanvisning

1 Juster førersetet så langt tilbake som det vil gå og se under førersiden av dashbordet. Finn data link kontakten, eller DLC, den mannlige elektriske kontakten i samme form som pluggen på OBD-II scanner, under dashbordet i nærheten av førersiden dør.

2 Plugg OBD-II scanner inn i DLC og slå av tenningen til "Kjør" posisjon. På dette punktet, de fleste diagnostiske skannere slås på automatisk. Hvis OBD-II scanner ikke slår seg på, kan du lese instruksjonene for å slå den på manuelt.

3 Åpne "Spesialfunksjoner" -menyen på OBD-II scanner. Plasseringen av denne menyen varierer etter modell av diagnostiske skanner, men det vanligvis er i "Body Control Module" -delen. I noen tilfeller er det i "hovedmenyen."

4 Initiere "VIN lære på nytt" funksjonen til OBD-II scanner. Denne prosessen varierer fra skannermodell, så kan du se skannerens instruksjoner for nøyaktige prosessen. På de fleste skannere, du bare bla gjennom "Spesialfunksjoner" -menyen til du kan markere "VIN lære på nytt", og trykk deretter på "OK" eller "Enter" -knappen.

5 Observer som OBD-II scanner åpner kroppen kontrollmodulen og begynner relearning rammenummer spesifikke komponenter i Silverado. I løpet av denne prosessen, tvinger den diagnostiske skanner radioen for å lære på nytt VIN, og dermed nullstille det, så det vil fungere som normalt.

6 Vri tennings til "Off" posisjon og koble fra skanneren etter at den ber deg at "VIN lære på nytt" prosessen er fullført.

7 Vri tennings "On" og deretter "Av" for å fullføre enkelt tast syklus som trengs for å fullføre prosessen. Vri tennings "On" og sjekk driften av radioen.

Hint

  • Du kan leie en OBD-II scanner med spesialfunksjoner evner på noen auto deler butikker.
  • Hvis du installerer en ny radio i Silverado, vil denne prosessen ikke fungerer, som General Motors krever spesiell programmering som bare de opplært til å utføre det kan fullføre.