Hvordan til fil for en Mistet Tittel for en Auto i Indiana

Hvordan til fil for en Mistet Tittel for en Auto i Indiana


Poster for kjøretøy registrert i delstaten Indiana vedlikeholdes av Indiana Bureau of Motor Vehicles (BMV). Et kjøretøy tittel er en viktig dokument som lovlig etablerer eieren av kjøretøyet. Titler er nødvendig for å bevise eierskap, samt å offisielt overføre eierskapet av et kjøretøy. Hvis du har mistet tittelen, søke om en kopi gjennom Indiana Bureau of Motor Vehicles.

Bruksanvisning

1 Finn nærmeste gren av Bureau of Motor Vehicles ved å besøke BMV nettsiden. Søk etter by eller fylke. Legg merke til åpningstider for den valgte plasseringen, som noen grener er stengt på mandag.

2 Fullføre en Duplicate Tittel erklæringen Form 22620. Oppgi året, merke og kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) i kjøretøyet. Merk av i boksen ved siden av "Lost" for å indikere årsaken til forespørselen. Skjemaer er tilgjengelig på den lokale grenen eller online på BMV nettstedet.

3 Skaff attestert signatur av lienholder hvis en lien finnes på kjøretøyet. Dette er nødvendig for å frigjøre tittelen til noen andre enn lienholder.

4 Signer og dater skjemaet. Send det utfylte erklæring til den lokale avdelingen i person eller per post. Gi en kopi av førerkort eller offentlig utstedt legitimasjon. Ta betaling for likt tittelen i form av sjekk eller postanvisning betales til Indiana Bureau of Motor Vehicles. Som i 2010, kostnaden for en duplikat tittel er $ 9.

5 Pass på at adressen som er registrert hos BMV er strøm, som duplikat tittelen vil bli sendt til deg i posten (vanligvis innen fire til seks uker). Adresseendringer kan sendes inn elektronisk eller på det lokale kontoret.

Hint

  • Hvis du trenger tittelen tidligere enn seks uker, kan en hastighet tittel bli bedt for en ekstra kostnad på $ 25. Speed-titler blir behandlet og klar til å plukke opp innen 72 timer etter forespørselen.