Hvordan Test Starter Solenoid på en Ford Explorer

Hvordan Test Starter Solenoid på en Ford Explorer


Den enkleste måten å feilsøke en forrett solenoid på en Ford Explorer er å eliminere bruken av Explorer batteri og starte bilen rett fra starteren. For å gjøre dette, må du sette hjelpestrøm til starteren med et par av startkabler og en kjent arbeider kjøretøy. Denne prosessen forteller deg om starteren er defekt, eller hvis batteriet eller kabelen er defekt.

Bruksanvisning

1 Plasser Ford Explorer på et sett med front-end ramper og sikre parkerings pause. Dersom Ranger har en suspensjon lift kit installert og undersiden av bilen er tilgjengelig uten å kjøre på ramper, hoppe over dette trinnet.

2 Koble den negative batterikabelen fra batteriet. Koble den positive batterikabelen fra batteriet. Løft batteriet ut av bilen og legg den til side. Dette hindrer kablene fra uhell berøre batteripolene mens du arbeider på Explorer.

3 Finn starteren under Explorer på førersiden av bilen. Det er en lang sylindrisk rør som er koblet til motorblokken. Det er ca 8 inches i lengde med to store ledninger som strekker seg fra den.

4 Plasser den røde batterijump kabelen på den positive ledningen kontakten på baksiden av starteren. Dobbelt kontrollere at tråden som strekker seg fra trådkontakten går til den positive batterikabelen. Plasser bakken batterijump kabelen på kjøretøyets understell.

5 Plasser den andre enden av den positive batterijumpkabelen på den positive polen av en fungerende kjøretøy. Plasser bakken batterijump kabelen på negative batteripolen av arbeids kjøretøy.

6 Forsøk å starte Explorer. Hvis det begynner, er problemet med batteriet eller kabling som strekker seg til starteren solenoid. Dersom Explorer fortsatt ikke snu eller sveiv, er problemet med starteren og det krever erstatning.