Hvordan tekstmelding på en iPod Touch

Hvordan tekstmelding på en iPod Touch


Normalt krever SMS-teksting bruk av en mobil carrier - selv på en iPhone, kan du ikke sende SMS-tekster ved hjelp av meldingsprogrammet over Wi-Fi. Men selv om iPod Touch ikke kan bruke en celle tilkobling, og tilbyr to alternative metoder for å sende og motta tekstmeldinger: bruker iMessage-meldinger eller ved hjelp av tredjeparts applikasjoner.

sende iMessages

Siden iOS 5 har innebygde meldingsprogrammet støttet iMessage-meldinger i tillegg til SMS-meldinger. I motsetning til SMS-tekster, kan du sende og motta iMessage-meldinger via Wi-Fi; disse iMessages koster ingenting å sende. Også i motsetning til SMS-tekster, men iMessages bare jobbe med Apple-produkter. Du kan bruke dem til å chatte med folk på iPhone, iPod touch, iPad og Mac-maskiner, men de vil ikke fungere med alle andre merker av telefonen. For å sette opp iMessage, åpne "Innstillinger" app, trykk "Meldinger" og deretter "Bruk Apple-ID for iMessage." Logg inn, trykker du på "Send og motta" og legge til alle e-postadresser og telefonnumre du ønsker å knytte til din konto.

alternative Apps

Til tekst folk som bruker ikke-Apple-telefoner fra en iPod Touch, må du laste ned en alternativ texting app fra App Store. Mange selskaper tilbyr programmer for å sende SMS-tekster over Wi-Fi, hver med sine egne funksjoner. For eksempel Facebook Messenger og Google Voice gjør det enklere å melding kontaktene dine på sine respektive tjenester. Andre muligheter er Tekst Free, som lar deg se dine tekster på datamaskinen din.

versjon Advarsel

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for iOS 7. Det kan variere litt eller betydelig i andre versjoner.