Hvordan Tekst online med Verizon

Hvordan Tekst online med Verizon


På et øyeblikk verden, kan talekommunikasjon være for treg. Teksting, sende tekstmeldinger til en e-post eller enkelt Media Messaging (SMS) telefon, er en rask måte å få en melding til noen uten komplikasjoner av numre og besvare en telefon.

Bruksanvisning

Sende SMS på en Verizon telefon

1 Tilgang SMS-meldinger på telefonen. Hver Verizon telefonen har sitt eget sett med instruksjoner om hvordan du kan finne og bruke denne funksjonen. De fleste krever for å velge en "Skriv SMS" -knappen i funksjonens meny.

2 Finn mottakerens telefonnummer fra telefonens kontaktdatabasen, og velg den kontakten. Mange telefoner har en rullegardinmeny med kontaktene som er oppført, men hvis personen ikke er på listen, må telefonnummeret ringes direkte.

3 Komponer meldingen skal sendes til mottakeren. Tekstmeldinger på Verizon telefoner har en 160 tegn grunn av data byte overføringsbegrensninger. Lengre meldinger kan deles inn i flere SMS-meldinger for overføring.

4 Klikk på "Send" -kommandoen til å utføre meldingen. De fleste telefoner vil varsle deg når meldingen er sendt.

Hint

  • For å hindre overbelaste tegnet tildeling på en SMS-melding, har mange snarveis tegn blitt opprettet for å sende samme ord med færre tegn. Mellomrom mellom ord regnes også tegn. Et eksempel er å forkorte ordene "du er" til "ur", sparer fem karakter mellomrom ennå formidle den samme meldingen.
  • Verizon har også en webside som kan sende en SMS til en telefon fra en datamaskin. Sjekk Resources for koblingen.
  • SMS-meldinger kan koste 20 cent hver, så vær klar over antallet som sendes. Kjøpe et all-inclusive data plan er en måte å forhindre overlading en konto.