Hvordan tegne grafen Kalkulator Emulatorer for en mobiltelefon

Hvordan tegne grafen Kalkulator Emulatorer for en mobiltelefon


Med kostnadene for grafiske kalkulatorer på hundrevis av dollar, er det ingen overraskelse at billigere alternativer kommer på markedet. Ett alternativ er en grafisk kalkulator emulator for din mobiltelefon - et program som etterligner funksjonene til en grafisk kalkulator uten bekostning. Mens det er mange programmer tilgjengelige for forskjellige telefontyper, de alle deler noen felles funksjoner. Med pull-down menyer og brukervennlige alternativer, vil du bli graf i minutter.

Bruksanvisning

1 Velg programmet fra mobiltelefonen din. Avhengig av modell, må du kanskje velge kalkulatoren fra en meny eller klikk på en skjerm ikon.

2 Velg type graf. Du kan vanligvis gjøre dette ved hjelp av piltastene på tastaturet, men for noen touch-screen telefoner kan du være i stand til å klikke på linken med fingertuppen.

3 Skriv inn variabler for din funksjon i telefonen. Du kan være i stand til å velge fra en rullegardinliste for enkelte funksjoner. For eksempel, hvis du er grafer et trigonometrisk funksjon, kan du se en rullegardinmenyen for å velge sin, cos eller tan. Skriv inn de andre variablene for din funksjon i de aktuelle boksene ved hjelp av talltastaturet på telefonen.

4 Se grafen. Det kan se ut automatisk, eller du må kanskje trykke en "graf" for å kunne se den.

Hint

  • Noen grafisk kalkulator emulatorer, som alle TI-grafisk kalkulator emulator, krever at du trykker på "Y =" knappen før du legger inn en ligning. Disse emulatorer mangler rullegardinmenyene for å gjøre dine funksjonsvalg: Angi hele ligningen ved hjelp av tastaturet.