Hvordan taue en bil med en pickup lastebil

Hvordan taue en bil med en pickup lastebil


Når du trenger å transportere en bil og har ingen ekstra sjåfør, tauing bilen bak en pickup lastebil er et alternativ. Å trygt taue en bil må du ha riktig utstyr, inkludert en dyktig pickup lastebil og riktig slepeutstyr for den type bil som vil bli tauet. Enten du flytter over hele landet eller bare transport av en bil på tvers av byen, følge riktig prosedyre er avgjørende.

Bruksanvisning

1 Bestem maksimal slepekapasitet av pickup som skal brukes ved å henvise til brukermanualen eller spesifikasjonen klistremerke plassert på førerdøren jamb. Kontroller vekten av bilen som skal slepes ved å se på spesifikasjonen klistremerke. For å trygt taue bil, må dets vekt være mindre enn den maksimale slepekapasiteten av slepe kjøretøyet.

2 Inspiser baksiden av pickup for å se om den er utstyrt med en hengerfeste. I så fall leser spesifikasjonen klistremerke på slepet vanskelighet for å sikre at det er vurdert å taue vekten av bilen. Hvis ikke, kjøpe og installere et bolt-on stikk vurdert til riktig vekt. Slip draget, som legger kulen til stikk, inn i stikk mottakeren og fester den med et stikk pin.

3 Leie eller kjøpe et slep dolly å transportere forhjulsdrevne biler. Fest slepe dolly til pickup bruker riktig størrelse slep ball for tilhengeren. Parkere pickup og dolly på et plant underlag med parkeringsbremsen. Ha en partner guide deg som forhjulene på bilen er drevet på dolly til de er opp mot Dollys hjulet stopper. Når forhjulene er på dolly, bruker stroppene på hjulet stopper for å sikre bilen til hengeren. Før tauing, slipper bilens parkeringsbremsen og plasser overføring i nøytral.

4 Leie eller kjøpe en bil trailer til trygt transportere firehjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk biler. Hekt trailer til pickup ved å feste den tunge tilhengeren til riktig størrelse slep ball. Med pickup og trailer parkert på et flatt underlag, kjøre bilen opp på hengeren ved hjelp av ramper følger med trailer. Sett bilen i park, engasjere nødbremsen, og bruke surre stropper for å feste bilen til hengeren. Drapere tie-downs over hvert dekk på bilen og fest dem til tie-down holder på tilhengeren.

5 Hekte på elektriske ledninger av tilhengeren til strømuttaket av pickup er slepekrok. Kontroller at tilhengerens bremselysene og ta signaler er riktig å arbeide før sakte akselererende å begynne reisen. Husk å la det være minst dobbelt standard følgende avstand mens tauing og alltid holder seg til fartsgrenser for bilens kjøring med tilhenger.