Hvordan takle kostnadene for mobiltelefoner

Hvordan takle kostnadene for mobiltelefoner


Avhengig av hvor du bor, hva mobilnettet selskaper tilbyr service og hva slags funksjoner du trenger på din mobiltelefon, kan du være i stand til å endre og redusere den månedlige avgifter. For eksempel, hvis du betaler for 2000 minutter taletid per måned, men bruker 200 i måneden i gjennomsnitt, kan det være lurt å revurdere planen slik at den bedre passer dine behov. Den beste måten å få goder, som for eksempel celler telefoner, innenfor budsjettet er å bare betale bare for det du bruker og trenger.

Bruksanvisning

1 Gjennomgå regninger. Sett deg ned med din mobiltelefon regninger for de siste seks månedene, og vurdere bruk. Få en klar forståelse av hva planen dekker. Dette bør være oppført på regningen din, men det er ikke, eller om det er uklart, ring tjenesteleverandøren og få alle detaljene. Sørg for at du vet hvor mange minutter taletid per måned du har lov til, om du har en rulle over alternativet, hva dataoverføring grenser er og om du har telefonen forsikring.

2 Lag et diagram på detaljer hvor mye av hver tjeneste du har lov til, og hvor mye du faktisk bruker per måned. Hvis du betaler for tjenester som du ikke bruker, eller bruker svært lite av, kan det være lurt å endre planen deretter.

3 Shoppe rundt. Hvis du bor i et område som er dekket av mange forskjellige mobiltelefoner selskaper, sjekk med hver enkelt å se hva som tilbys og hva som ikke er det. Sammenligne planer, priser og alternativer. Også sammenligne telefonen og tilbehør alternativer. Pass på at du forstår din nåværende plan før du signerer på med en annen. Du kan stå overfor et avbestillingsgebyr hvis du ender kontrakten før forhåndsgodkjent dato.

4 Forskning forskjellige telefonmodeller. Ulike leverandører kan tilby forskjellige telefoner, som tilbyr ulike alternativer. Mens Blackberry Pearl eller iPhone kan tilby mange funksjoner, hvis du bare bruker en telefon for meldinger og samtaler, så du trenger ikke en telefon som krever at du betaler for en datapakke. Når du har plukket ut en leverandør og en telefon, sjekke selskapets nettsider. Ofte vil den samme telefonen bli tilbudt online billigere enn det er i butikkene.

Hint

  • Forhåndsbetalt telefoner kan være et levedyktig alternativ hvis du finner ut at minutt og databruk har en tendens til å komme bort fra deg. Mange store leverandører, for eksempel Alltel og AT & T, har forhåndsbetalt tjeneste, slik at du har kontroll over din regning.