Hvordan ta opp video fra Time Warner Cable

Hvordan ta opp video fra Time Warner Cable


Time Warner Cable gir en opptaksløsning for kabel programmering, uten å tvinge deg til å kjøpe ekstra maskinvare eller hekte mer utstyr. Dette er fordi mottakeren har en innebygd DVR (forkortelse for digital video recorder). Når den er aktivert, kan du registrere innhold når du velger og lagre data på mottakerens innebygde harddisken.

Bruksanvisning

1 Kontakt Time Warner kabel og be om å aktivere den interne DVR. Kontakt tallene varierer, avhengig av region. Du kan finne kontaktinformasjon oppført i den månedlige regningen, eller du kan gå til "Kontakt oss" delen av Time Warner Cable nettside.

2 Trykk på "Guide" knappen på Time Warner Cable fjernkontroll. Dette laster en oversikt over alt innhold for tiden spiller i ditt område.

3 Velg programmet du vil lagre, og trykk deretter på "Record". Den innebygde DVR vil ta opp innholdet og lagre informasjonen på den innebygde harddisken.

4 Spill fremtid programmering ved å trykke på "Guide" -knappen, og trykk deretter på høyre retningspilen. Dette fremskritt valget i fremtidige show (tiden av showet er oppført øverst på menyen Guide). Fortsett å trykke på riktig knapp til du finner den tidsluke du vil vise, og trykk deretter på opp- og ned-knappene for å markere showet. Trykk "Record" for å markere den fremtidige show for opptak.