Hvordan ta opp programmer ved hjelp av en DirecTV DVR

DirecTV DVR har gjort opptak og titting viser en enkel prosess. Ikke lenger trenger du å bekymre deg for å gå ut og kjøpe nye videokassetter eller DVD for å spille på. Du kan enkelt velge show på Guide DirecTV og sette den til å spille ved hjelp av fjernkontrollen.

Bruksanvisning

1 Forhånd guiden. DirecTV guiden viser alle forestillinger som er tilgjengelige for deg å se. Du kan forhåndsvise filmoversikter opp til nesten to uker i forveien. De viser er oppført i den rekkefølgen av stasjonene, og du kan bruke knappene på systemets fjernkontroll til å gå videre på guiden. For å flytte gjennom guiden 30 minutter om gangen, trykker du på "Forward" pil på fjernkontrollen. Hvis du vil bla gjennom guiden i trinn på 12-timers, trykk på den grønne knappen for å gå fram og på den røde knappen for å gå bakover.

2 Søk etter en bestemt vis. Hvis du ønsker å søke etter et show og ikke vet hvilken kanal eller tid det kommer på, bruk søkemenyen. Trykk på "MENU" -knappen nær sentrum av DirecTV fjernkontroll. Fra menyen velger du "Søk etter show" og trykk på "Velg" -knappen. Derfra kan du søke etter tittel, Person, Channel eller søkeord. Du kan også bruke alternativet "Gjennomgå siste søk" for å finne et show du allerede har søkt. Når du søker etter tittel, bare bruke kontrolleren til å taste inn bokstaver og velge showet fra listen.

3 Spill et show. For å velge programmet du ønsker å ta opp, markere den ved hjelp av markørpilene på fjernkontrollen og trykk på "Velg" -knappen. Du vil da se tre alternativer på menyen.. "Record gang", "Rec-serien" og "episoder" Hvis du ønsker å ta opp showet bare én gang, utheve alternativet "Record gang" og trykk på "Velg" -knappen. Derfra kan du velge start- og stopptid og fullføre opptaksmuligheter.

4 Spill en serie. Velg "Rec. Series "alternativet, og deretter velge fra listen Format, som inkluderer" Episode typen "," Hold på de fleste "," Hold til "," Start "og" Stopp ". Når alt er satt, markere "Record Series" og trykk på "Velg" på fjernkontrollen. Hvis showet du ønsker å ta opp allerede spiller, trykk på "R" knappen på kontrolleren, og det vil sette den til å spille. Hvis du trykker på knappen to ganger, vil serien bli registrert.

5 Se innspilte. For å få tilgang til programmer du har tatt opp med DirecTV DVR, trykk på "List" -knappen på fjernkontrollen. "Min spilleliste" vil åpne, og du vil se en liste over alle programmene du allerede har spilt inn. Hvis det er mer enn en episode av et show, vil de bli plassert i en mappe som er merket med showet navn. Du kan åpne mappen ved å markere den og trykke på "Select" -knappen. Derfra kan du velge episoden du ønsker å se, forhåndsvise sin kjører dato og vise informasjon, og velger å spille eller slette den.