Hvordan ta opp på VHS hjelp av en digital Converter Box

Mellom februar 17 og 12 juni 2009, vil alle TV-stasjoner i USA stoppe kringkasting i analoge signaler og starte sendinger i digitale signaler. De med kabel eller satellitt-TV-tjenester vil være upåvirket, og de uten kan fortsatt få TV-stasjoner som normalt ved å kjøpe en digital omformer boks. Men vil det boks fortsatt tillate deg å ta opp programmer på din VHS-spiller? Den gode nyheten er at det kan. Den dårlige nyheten er at det vil ta en liten justering til innspillingsprosessen.

Bruksanvisning

1 Sjekk baksiden av digital omformer boksen. Du bør se tre kabelkontakter på rad - en gul, en rød og en hvit - merket under "Output" eller "ut til TV-en." Så sjekk baksiden av VHS-opptaker. Du skal se en lignende serie med tre kontakter - med de samme tre farger - ". Input" merkes etter

2 Bruk en A / V-kabel for å koble "Output" knekt fra digital omformer til "input" kontaktene på videospilleren. A / V-kabler er fargekodet - en gul, en rød og en hvit - så du trenger bare å passe hver kabelen inn i kontaktene med tilsvarende farge.

3 Finn knappen på videospilleren merket "Input", "Line" eller "Aux". (Det bør være på fjern hvis du ikke kan finne det på selve maskinen.) Still videospilleren på den kanalen.

4 Slå på TV og digital omformer boks, så sette boksen til kanalen du vil ta opp.

5 Programmere videospilleren til å spille inn showet du vil, sette start og stopp tid som normalt. I stedet for å sette kanalen showet kommer på. Men, sett den til "Linje", "Input" eller "Aux". Dobbeltsjekk for å sørge for at kanalen kommer i tydelig gjennom videospilleren før du er ferdig med å programmere den.

6 La digital omformer boksen satt til den kanalen du vil ta opp. VHS bør spille inn programmet som normalt. Den digitale omformer boks fungerer nå som kanalen changer. Du bør ikke skifte kanal på videospilleren igjen, men la det stå "Linje", "Input" eller "Aux" og programmet alle programmer (uavhengig av deres faktiske kanal) til "Linje", "Input" eller " aux "i tillegg.

Hint

  • Den digital omformer boksen ikke tillater deg å se på et program mens du tar opp et annet. Tilsvarende vil du ikke være i stand til å ta opp to programmer samtidig med en digital omformer boks. Du må holde digital omformer kanalen satt til kanalen du vil ta opp hele tiden.