Hvordan ta fra hverandre Samsung Instinct

Hvordan ta fra hverandre Samsung Instinct


Med berøringsskjerm og stilig grafikk, er Samsung Instinct et svært høyteknologisk smarttelefon. Det kan se skremmende, men akkurat som en hvilken som helst mobiltelefon, er det mulig å ta fra hverandre. Så, hvis du trenger å få inni Instinct å skifte ut batteriet eller LCD-skjermen, og du ikke har tid eller penger til å ta det med til en servicetekniker, kan du gjøre det selv hjemme. Alt som trengs er noen få minutter av din tid.

Bruksanvisning

1 Ta av batteridekselet på din Instinct ved å skyve det ned og ut. Pop den lille, firkantede batteriet ut og legg det til side.

2 Ta hver av de fire skruene på hjørnene av baksiden av Instinct med en stjerneskrutrekker.

3 Sett en plast lirke verktøy (tilgjengelig til enhver elektronikkbutikk) i sømmen mellom de foran og bak paneler av Instinct. Kjør verktøyet rundt alle sidene av telefonen, dukker opp hver av klippene som du går. Hvis du ikke har en plast lirke verktøyet, vil en flat skrutrekker fungere.

4 Løft bakpanelet ut av enheten, og legg det til side.

5 Fjern (med en stjerneskrutrekker) de tre skruene som grenser til sølv kortet. Koble de tre batteri bånd på siden av hovedkortet.

6 Ta ut hovedkortet og montering ut av enheten og løft opp de tre knappebånd på kanten av rammen.

7 Fjern LCD-skjermen fra brettet ved å jobbe deg under og rundt skjermen med plast lirke verktøyet. Når skjermen er ute, vil Instinct bli helt tatt fra hverandre.